Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

Σκύλος έφαγε τα ναρκωτικά του αφεντικού του και τον τραυμάτισε μέχρι θανάτου

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας σκύλος Staffordshire Bull Terrier έφαγε κρακ κοκαΐνης, επιτέθηκε και σκότωσε το αφεντικό του, την ώρα που ο τελευταίος γυρνούσε ένα ντοκιμαντέρ για τα ναρκωτικά!

Ο Mario Perivoitos, πέθανε στο νοσοκομείο, λίγο μετά την επίθεση του σκύλου του, "Major".

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου έφερε σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και στο λαιμό, είχε ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ ο λάρυγγας του συνεθλίβη.

Το συνεργείο του BBC που ήταν στο σπίτι του Mario Perivoitos στο Βόρειο Λονδίνο για το ντοκιμαντέρ κάλεσε ένα ασθενοφόρο και προσπάθησε να απομακρύνει το σκύλο, που είχε προσκολληθεί στο λαιμό του 41χρονου θύματος. Παγιδεύτηκαν περίπου 30 λεπτά μέσα στο διαμέρισμα, ενώ η αστυνομία χρειάστηκε 10 λεπτά για να ανοίξει την πόρτα που ήταν κλειδωμένη.

Ο Perivoitos κινηματογραφούσε ένα ντοκιμαντέρ που λεγόταν ο χάρτης των ναρκωτικών στη Βρετανία. Τη νύχτα που πέθανε έφθασε στο σπίτι του μετά τις 10:00μμ και ενώ είχε καταναλώσει κοκαΐνη, έπαθε επιληπτική κρίση. Αυτό μάλλον έκανε τον σκύλο να του επιτεθεί. Έτσι όταν το ζώο είδε τον 41χρονο σε αυτή την κατάσταση του τον κατασπάραξε, ενώ αυτός βρισκόταν στο κρεβάτι του.

«Ο σκύλος ήταν οκτώ φορές πάνω από το όριο για το ναρκωτικό. Ο σκύλος είχε ξεκάθαρα καταναλώσει κοκαΐνη, και είτε την έφαγε είτε την εισέπνευσε μέσω του καπνού, είναι πιθανό να ήταν ένας παράγοντας που συνέβαλε στη συμπεριφορά του αυτή», δήλωσε ο Nicholas Carmichael, ειδικός κτηνιατρικής τοξικολογίας, ο οποίος, σύμφωνα με τις αναφορές, εντόπισε κοκαΐνη και μορφίνη στα ούρα του σκύλου.

Ο δικαστής Andrew Walker κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο σκύλος κατά πάσα πιθανότητα έφαγε το φάρμακο και επιτέθηκε στο αφεντικό του επειδή εξέλαβε το επιληπτικό συμβάν σαν προκλητική συμπεριφορά.

Σύμφωνα με τον δικαστή, ο Perivoitos πεθανε λόγω των τραυματισμών του από την επίθεση του σκύλου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ