Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζουν μυστικό γάμο στην Καραϊβική;

Όσοι περιμένουν από τον πρίγκιπα Χάρι έναν γάμο αλά Κέιτ και Γουίλιαμ νούμερο δύο μάλλον θα απογοητευτούν. Ο δευτερότοκος του πρίγκιπα Καρόλου και η αγαπημένη του Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μυστικό γάμο στην Καραϊβική.

Η μέλλουσα γαλαζοαίματη έχει μάλιστα επιλέξει και κουμπάρα, όπως υποστηρίζει το περιοδικό «Life & Style»: την κολλητή της, ηθοποιό Πριγιάνκα Τσόπρα.

Η επιλογή της Τζαμάικα στην Καραϊβική δεν είναι τυχαία, αφού το ζευγάρι παρακολούθησε εκεί τον γάμο φίλων του τον Μάρτιο. Οι εικασίες περί γάμου ενισχύονται όλο και περισσότερο από τις κινήσεις της 35χρονης ηθοποιού. Μία εξ αυτών είναι η ακύρωση της μίσθωσης του αυτοκινήτου της στον Καναδά, δεδομένου ότι δεν το χρειάζεται, αφού «σκοπεύει να περνά περισσότερο χρόνο στη Βρετανία», σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, που πιστεύουν ότι το ζευγάρι σκοπεύει να συζήσει άμεσα.

Εν τω μεταξύ, σε συνέντευξή του στην DailyMailTV, ο αδελφός της Μαρκλ, Τόμας, παροτρύνει τον πρίγκιπα Χάρι να «πέσει στα γόνατα» σύντομα, προκειμένου να κάνει πρόταση γάμου στην αδελφή του. «Προχώρα και κάνε την πρόταση στην αδελφή μου γιατί είναι καυτή γυναίκα» δήλωσε με φόρα για την αδελφή του, την οποία ανέκαθεν θεωρούσε «πριγκίπισσα».

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να καλέσει τον Χάρι στον δικό του γάμο αλλά και στο bachelor party που θα διοργανώσει στο Λας Βέγκας. Σε λίγες ημέρες το ζευγάρι Χάρι - Μέγκαν αναμένεται να κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή του στους αγώνες Invictus στο Τορόντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ