Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Αν αυτός δεν είναι ο πατέρας της χρονιάς τότε ποιος είναι;

Ένας πατέρας έδωσε μία υπόσχεση στην κόρη του και δεν δίστασε να διανύσει 30.000 χιλιόμετρα για να την εκπληρώσει.

Ο κ. Χουάνγκ Χαγιάτο από την Κίνα έδωσε πριν από μερικά χρόνια υπόσχεση στην κόρη του πως θα την πάει μέχρι την εξώπορτα του σπιτιού της σε περίπτωση που εκπληρώσει το όνειρό της και γίνει δεκτή σε Αμερικανικό Πανεπιστήμιο.

Ο χρόνος πέρασε και η κόρη του κ. Χαγιάτο, Χουάνγκ εκπλήρωσε το παιδικό της όνειρο καθώς έλαβε την πολυπόθητη επιστολή με την οποία γινόταν δεκτή από το Πανεπιστήμιο του Σιάτλ.

Ο πατέρας δεν δίστασε στιγμή και αφού φόρτωσε όλα τα απαραίτητο στο αυτοκίνητο ξεκίνησε ένα road trip 30.000 χιλιομέτρων και 108 ημερών μέχρι την Βορειότερη Πολιτεία των ΗΠΑ.

Για να φτάσουν στο Σιάτλ πατέρας και κόρη διέσχισαν οδικών 26 χώρες περνώντας από τη Ρωσία, την Τουρκία, τα Σκόπια, την Σλοβενία και την Ελβετία φτάνοντας τελικώς στη Μεγάλη Βρετανία και το Σάουθαμπτον όπου έβαλαν το αυτοκίνητό τους σε πλοίο με προορισμό τις ΗΠΑ. Οι δυο τους αεροπορικώς έφτασαν στο Σικάγο όπου παρέλαβαν το όχημα και έβαλαν «πλώρη» όχι για το Σιάτλ αλλά για το Λος Άντζελες για ξεκούραση και λίγο τουρισμό.



Τελικώς το ταξίδι τους ολοκληρώθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου όταν βρέθηκαν στην γραμματεία του Πανεπιστημίου του Σιάτλ όπου η Χουάνγκ έκανε την εγγραφή της για το ακαδημαϊκό έτος.

Αν αυτός δεν είναι ο πατέρας της χρονιάς τότε ποιος είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ