Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

9η Ηπατο – Γαστρεντερολογική Διημερίδα

Στο Μέτσοβο, από 22 έως 24 Σεπτεμβρίου
Με ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, στον πυρήνα των οποίων βρίσκονταν οι νέες προκλήσεις και οι εξελίξεις στο πεδίο των θεραπειών, θα πραγματοποιηθεί στο Μέτσοβο από την Παρασκευή, 22 έως και την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017, η 9η Ηπατο – Γαστρεντερολογική Διημερίδα.

Αποτελεί μια αξιόλογη εκπαιδευτική προσπάθεια του Ινστιτούτου Εσωτερικής Παθολογίας και Ηπατο-Γαστρεντερολογίας με στόχο την επιμόρφωση των ειδικών ιατρών της ευρύτερης περιοχής στις σύγχρονες επιστημονικές και κλινικές εξελίξεις στο αντικείμενο της Ηπατο - Γαστρεντερολογίας.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από τον Διευθυντή της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Δημήτρη Χριστοδούλου σε συνεργασία με όλους τους Γαστρεντερολόγους της Βορειοδυτικής Ελλάδας και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας.

Εξήντα διακεκριμένοι επιστήμονες της Ελλάδας και του εξωτερικού θα παρουσιάσουν τα νεότερα στοιχεία με απλό και κατανοητό τρόπο και με κλινική κατεύθυνση, ώστε να ενισχύσουν το επιστημονικό υπόβαθρο και τις ικανότητες επί του ασθενή στους νοσοκομειακούς και ιδιώτες ιατρούς ιδίως της περιφέρειας και των μικρότερων νοσοκομείων. Οι παρουσιάσεις θα έχουν φροντιστηριακό χαρακτήρα.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα τιμηθεί ο Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Επαμεινώνδας Τσιάνος για τη σημαντική προσφορά του και τη θεμελίωση της Γαστρεντερολογίας στη ΒΔ Ελλάδα.

Πρόκειται για την 9η Διημερίδα στη σειρά, η οποία θα λάβει χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο Διάσελο, στο Μέτσοβο, σε συνέχεια των πολύ επιτυχημένων Διημερίδων που διοργάνωσε τα προηγούμενα χρόνια, το Ινστιτούτου Εσωτερικής Παθολογίας και Ηπατο-Γαστρεντερολογίας(ΙνΕΠΗΓ).

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 16.00. Η Τελετή Έναρξης του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα 20.30 στο Συνεδριακό Κέντρο Διάσελο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: www.conferre.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ