Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Αποκάλυψη: Το 56% της Eldorado Gold κατέχουν κολοσσοί, όπως Morgan Stanley, Deutsche Bank, Bank of America κ.λπ.

Το 56% της καναδικής εταιρείας Eldorado Gold, που με τόση ευκολία ξαπέστειλε «στα τσακίδια» ο πρωθυπουργικός σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού κ. Καρανίκας, καταριώντας την κιόλας «να μη στεριώσει πουθενά!», ανήκει σε χρηματοπιστωτικούς και επενδυτικούς κολοσσούς,
όπως οι Morgan Stanley, Blackrock, Citigroup, Goldman Sachs, Deutsche Bank, JP Morgan, Bank of America, Bank Paribas, Credit Agricole, Swiss National Bank!

Αυτοί οι κολοσσοί, δηλαδή, είναι που φεύγουν από την Ελλάδα μαζί με την Eldorado, οι ίδιοι κολοσσοί με τους οποίους συνομιλεί ο κ. Τσακαλώτος και τους ζητά να επενδύσουν στη χώρα μας, οι ίδιοι κολοσσοί που εκλιπαρεί ο ίδιος ο κ. Τσίπρας να φέρουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα «που διψά για επενδύσεις» και τους διαβεβαιώνει ότι «δεν θα χάσουν...»!

Διώχνοντας αυτούς τους «αποικιοκράτες της Eldorado», όπως χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Τζανακόπουλος την καναδική εταιρεία εξόρυξης χρυσού, δεν διώχνουν μόνο έναν συγκεκριμένο επενδυτή, αλλά αποκλείουν και στέλνουν αρνητικό μήνυμα στους μεγαλύτερους θεσμικούς επενδυτές του πλανήτη! Τους οποίους ο κ. Τσίπρας... γονυπετώς παρακαλεί να «αγοράσουν Ελλάδα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ