Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Τρέχω για την Κατερίνη 2017: Η Αστική Σχολή στο πρωτότυπο, ανάγλυφο μετάλλιο της αθλητικής γιορτής

Η Αστική Σχολή, αυτό το σημαντικό ιστορικό κτίριο, το ταυτισμένο με την ιστορία και τη ζωή της πόλης, ένας χώρος που έδωσε γνώση σε πολλές γενιές συμπολιτών μας και που σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτιστικής ζωής του τόπου, αποτελεί το θέμα του πρωτότυπου, ανάγλυφου μεταλλίου, για τη φετινή 6η διοργάνωση του αγώνα δρόμου – θεσμού: «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ».



Όπως είναι γνωστό, διοργανωτές του αγώνα είναι ο ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης και ο ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Σε έναν αγώνα, που σημασία δεν έχει η νίκη, αλλά η προσπάθεια και το αθλητικό ιδεώδες, σε μία διαδρομή, που τα σημεία αναφοράς της έχουν πολλά να διηγηθούν για την ιστορία της Κατερίνης, οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αναμένεται έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων (03 Οκτωβρίου), να συμπληρωθεί ο με σειρά προτεραιότητας αριθμός των 2000 αιτήσεων συμμετοχής.

Οι δηλώσεις συμμετοχής (ατομικές και ομαδικές) γίνονται μέσω των επίσημων ιστοσελίδων της διοργάνωσης http://timing4s.com/ev/katerini20171008/ www.katerini.gr
www.katerinirun.gr, www.zeusrunnersclub.gr, καθώς και στο επισυναπτόμενο link: http://timing4s.com/reg/inde.php?race=katerini


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2351047445 (Γραφείο Τύπου - Νικηφόρος Γκόλτσιος), (Ο.Π.Π.Α.Π.: Γιώργος Μίχος), καθώς και στον πρόεδρο του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», Αλέξανδρο Πούλιο, τηλ. Επικοινωνίας: 6976692445.

Για πληροφορίες, που αφορούν τις ομαδικές συμμετοχές μπορείτε να απευθύνεστε, στον Ευάγγελο Γερομιχαλό (Αντιπρόεδρο Δ.Σ. ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ»), τηλέφωνο: 6977 753 739.

Επίσης, για διευκρινίσεις – πληροφορίες στο email: oppapkaterinis@gmail.com.

Λάβετε θέσεις λοιπόν, για τη μεγάλη αθλητική γιορτή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ