Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Γ. Βασιλάς: «Θα υπερασπιστούμε τον τίτλο μας στον «2ο Sailing Marathon»

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για το «2ο Sailing Marathon». Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 30 Σεπτεμβρίου από τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος και τους διοργανωτές του «Sailing Marathon» και εκτός από τον αγώνα, θα περιλαμβάνει και προπονητικά καμπ, ώστε η νέα γενιά της ελληνικής ιστιοπλοΐας, να έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει δυνατές προπονήσεις στον υδάτινο στίβο του Σαρωνικού.

Από τους πρώτους που έχουν δηλώσει συμμετοχή, είναι ο περσινός νικητής της διοργάνωσης, ο Γιώργος Βασιλάς. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής των νέων στα 470, συμμετείχε στον αγώνα, με πλήρωμα κορυφαίους αθλητές, ιστιοπλόους και μη. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο ασημένιος Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, Δημήτρης Μούγιος, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ενόργανης, Λευτέρης Κοσμίδης, ο 5ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στα RSX, ο Βύρων Κοκκαλάνης, καθώς και η 4 φορές συμμετέχουσα σε Ολυμπιακούς Αγώνες στην κατηγορία RSX γυναικών, Αγγελική Σκαρλάτου.

«Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία που είχαμε στην πρώτη διοργάνωση ήρθε η ώρα να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, στον ακόμα μεγαλύτερο και δυνατότερο «2o Sailing Marathon». Για εμάς το στοίχημα, ως defender του τίτλου, είναι πιο μεγάλο και η πίεση πιο ισχυρή. Οι συμμετοχές θα είναι περισσότερες και οι αντίπαλοι πιο δύσκολοι. Για όσους αγαπάμε τον πρωταθλητισμό δε θα μπορούσαμε να ζητήσουμε περισσότερα. Είμαστε προπονημένοι, με στόχο την πρωτιά και θα μπορέσουμε να στηρίξουμε τη μεγαλύτερη καθολική γιορτή του αθλήματός μας. Ανυπομονούμε για την εκκίνηση του αγώνα. Τα υπόλοιπα στο νερό», υπογράμμισε ο πρωταθλητής της ιστιοπλοΐας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ