Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

1ο Athens Game Festival

Το πρώτο Athens Game Festival έρχεται! Στις 28 και 29 Οκτωβρίου 2017, στο Εκθεσιακό Κέντρο της Helexpo, στο Μαρούσι, 3.500 τετραγωνικά μέτρα θα είναι αφιερωμένα στο ψηφιακό παιχνίδι, την προσέλκυση επενδύσεων, την προώθηση του ελληνικού video game και την ανάπτυξη του ανταγωνιστικού κλάδου του video game development, με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων game developers, ερευνητών, ακαδημαϊκών, εκδοτών και δημοσιογράφων. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν, να δουν και να ακούσουν:
- Παρουσιάσεις από σημαντικούς ανθρώπους της παγκόσμιας βιομηχανίας gaming
- Συναντήσεις με στελέχη σημαντικών διεθνών εταιριών του χώρου
- Εκθέτες από την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες χώρες
- Εκδηλώσεις όπως Pitch and Match, Athens Games Festival Party
- Nordic Discovery Contest

Ακόμη, κατά τη διάρκεια του Athens Game Festival θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Game Art Contest (GAC): Καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ανάπτυξης ψηφιακών παιχνιδιών, θα συμμετάσχουν σε μια έκθεση, η οποία σκοπό έχει να αναδείξει το ταλέντο Ελλήνων και ξένων 2D artists και μουσικών, με θέμα τους Υπερήρωες (superheroes) της Ελλάδας!

Το Athens Game Festival διοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (http://www.media.gov.gr), σε συνεργασία το White Nights Conference (http://wnconf.com). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://athensgamesfestival.gr και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Μείνετε συντονισμένοι και παίξτε το παιχνίδι μας!

Play store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Happyland.HeroesOfAthens&hl=el
Web-based: http://athensgamesfestival.gr/games/heroes_of_athens/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ