Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Το Xiaomi Mi Mix 2 θα είναι η "ταφόπλακα" των bezels!

Πέρυσι, η Xiaomi είχε εντυπωσιάσει την αγορά των smartphones με το bezel-less Mi Mix, που ανακοινώθηκε πριν αρχίσουν οι υπόλοιπες εταιρείες να μειώνουν τα πλαίσια των συσκευών τους σε σημείο να γίνει η απόλυτη “μόδα” στον κόσμο των ναυαρχίδων.
Οι Κινέζοι όμως φαίνεται πως θέλουν να μας εκπλήξουν και με το διάδοχό του, το Mi Mix 2, που αναμένεται ακόμη πιο εντυπωσιακό. Τώρα, διέρρευσε γι’ αυτό μία φωτογραφία που λέγεται ότι απεικονίζει ένα prototype Mi Mix 2.

Τα bezels έχουν κυριολεκτικά εξαφανιστεί, με την εμπρόσθια πλευρά της συσκευής να είναι μόνο μία μεγάλη οθόνη. Δεν υπάρχει γρίλια για το ηχείο στο πάνω μέρος, με την κινεζική εταιρεία να χρησιμοποιεί ένα πιεζοηλεκτρικό module για ακόμη μία φορά, ενώ και το κάτω bezel έχει περιοριστεί δραστικά. Δεν υπάρχει χώρος ούτε για την εμπρόσθια κάμερα, σε μία ενδιαφέρουσα επιλογή σχεδιασμού.

Το Xiaomi Mix Mi 2 μοιάζει μάλιστα ότι θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο λεπτό από το Mi Mix των 7,9 χιλιοστών, ενώ διαθέτει μεταλλικό frame. Οι γωνίες του, επιπλέον, είναι ελαφρώς πιο στρογγυλεμένες από τον προκάτοχό του.

Σύμφωνα με τις έως τώρα φήμες, η συσκευή θα μπορούσε να ενσωματώνει επεξεργαστή Snapdragon 835, 6GB RAM, AMOLED οθόνη, κάμερα 19MP και μπαταρία 4.500mAh. Λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει στα μέσα του Σεπτέμβρη με κόστος γύρω στα €640.


myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ