Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

Από το World Party στο Nomads; Ποιοι διάσημοι έκλεισαν στο reality του ANT1

Μέχρι στιγμής πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί ότι θα συμμετάσχουν, παρόλα αυτά κανένας δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο.

Σύμφωνα με την Espresso, ο Γιώργος Μαυρίδης  αποδέχθηκε τελικά την πρόταση του ANT1 και θα βρεθεί εντός παιχνιδιού (σημ. thessbomb: Ο Μαυρίδης ήταν δήθεν αρνητικός για τέτοια reality και κατακεραύνωσε σε συνέντευξή του τον Σάκη Τανιμανίδη που δέχτηκε να παρουσιάζει το Survivor - τι υποκρισία...). Δύο ακόμα ονόματα που φαίνεται να έκλεισαν συμφωνία με τον κανάλι του Αμαρουσίου είναι αυτά της Ιωάννας Πηλιχού και της Αποστολίας Ζώη.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως έτοιμοι να δώσουν τα χέρια με την παραγωγή του Nomads είναι ο Θάνος Πετρέλης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αλλά και η γνωστή fashion blogger Έλενα Γαλύφα.

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει επίσης γνωστό πως ο Διονύσης Αλέρτας θα είναι ένας ακόμα συμμετέχων στο reality του ANT1, όπως επίσης και ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Τέλος, το δημοσίευμα της εφημερίδας κάνει λόγο για επιμονή του ANT1 στο πρόσωπο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, χωρίς όμως να έχουν αποφασίσει κάτι σχετικά με το πρόσωπό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ