Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

To νέο trailer του Carpool Karaoke έχει κάτι από Game of Thrones

Το Carpool Karaoke, αποτελεί ενότητα της εκπομπής The Late Late Show with James Corden. Πρόκειται για μια τομή στην ιστορία της σύγχρονης ποπ κουλτούρας.
Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει το twerking της Madonna, της κορόνες της Lady Gaga, την επική εμφάνιση της Adele που ράπαρε με μαεστρία  το Monster της Nicki Minaj.

H ενότητα της εκπομπής σημείωσε εξωπραγματική επιτυχία και φέτος τα πράγματα κάπως άλλαξαν . Με βάση το νέο τρέιλερ που κυκλοφορεί, η εκπομπή θα προβάλλεται από το Apple Music τα νέα δεδομένα έχουν ως εξής: Πρώτον, ο Corden δεν θα εμφανίζεται σε όλα τα επεισόδια, δεύτερον, οι καλεσμένοι θα κάνουν και άλλα πράγματα εκτός από το να τραγουδάνε και τέλος θα δούμε ακόμα περισσότερους αγαπημένους σταρ ανάμεσα στους οποίους φιγουράρουν ονόματα όπως αυτό της Miley Cyrus, της Jessica Alba και της Alicia Keys.

Ωστόσο οι πραγματικές MVPs του εν λόγω teaser είναι οι πρωταγωνίστριες του Game of Thrones, Maisie Williams και Sophie Turner, που ενσαρκώνουν τις Arya and Sansa Stark και κάνουν μέχρι και ροντέο πάνω σε έναν δράκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ