Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Κάστινγκ του ΣΚΑΪ στη Θεσσαλονίκη για τα δύο talent show αυτό το σαββατοκύριακο

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»! Μπορεί λοιπόν την προηγούμενη σεζόν να… χόρτασαν τηλεθεάσεις αλλά δεν επαναπαύονται και δουλεύουν πυρετωδώς θέλοντας να παραμείνουν δυνατοί στη «μάχη» της τηλεθέασης και την επόμενη σεζόν.

Για αυτό και το σαββατοκύριακο, στην «καρδιά» του καλοκαιριού, τα στελέχη του ΣΚΑΪ θα κάνουν κάστινγκ στη Θεσσαλονίκη για τα δύο talent show τους, το πετυχημένο «Voice» και το… φερέλπιδο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»!

Αν και οι θερμοκρασίες είναι υψηλές και πολλοί είναι στις παραλίες απολαμβάνοντας τις διακοπές τους, εντούτοις μαθαίνω ότι είναι πάρα πολλοί αυτοί που έχουν δηλώσει συμμετοχή να περάσουν από τα κάστινγκ προσπαθώντας να πάρουν το «εισιτήριο» για τις οντισιόν των talent shows και να βρεθούν απέναντι στις κριτικές επιτροπές.

Όπως έμαθα μάλιστα τα πρώτα κάστινγκ που έχουν γίνει στην Αθήνα, τόσο για το «Voice» όσο και για το «Ταλέντο» είχαν πολύ μεγάλη προσέλευση, ενώ είναι σίγουρο ότι πολλοί από αυτούς θα αποσπάσουν το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τα γυρίσματα. Λογικό λοιπόν που στο κανάλι του Φαλήρου είναι αισιόδοξοι για την πορεία των δύο αυτών προγραμμάτων τους και σκοπεύουν αρχές του Σεπτέμβρη να ξεκινήσουν γυρίσματα…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ