Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Τα μετρητά και τα τρία επιπλέον έπαθλα του Survival του «E»

Τέσσερα θα είναι, όπως όλα δείχνουν, τα έπαθλα του ριάλιτι επιβίωσης που ετοιμάζει το κανάλι Έψιλον. Την ίδια ώρα η διαδικασία για το ποιοι τελικά θα συμμετέχουν στο Survival βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη
με τους υπεύθυνους του καναλιού να αναζητούν πρόσωπα που θα τραβήξουν το ενδιαφέρουν του τηλεοπτικού κοινού.

Το ριάλιτι, όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερο θέμα, θα παρουσιάσει ο Κώστας Σόμμερ. Οι ιθύνοντες του καναλιού κατέληξαν στο συγκεκριμένο πρόσωπο λόγω του αθλητισμού με τον οποίο ασχολείται αλλά και τα extreme sports τα οποία λατρεύει.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει ήδη δώσει τα χέρια με το κανάλι το οποίο ήθελε να κλείσει από νωρίς με το θέμα της παρουσίασης για να έχει τον χρόνο να ασχοληθεί με τους συμμετέχοντες.

Όσον αφορά στα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στο ριάλιτι η διαδικασία παραμένει ακόμα ανοιχτή. Ωστόσο τα πρόσωπα που έχουν κλείσει μέχρι στιγμής είναι η ολυμπιονίκης Πηγή Δεβεντζή, το γνωστό μοντέλο Μάρα Δαρμουσλή και ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης.

Όσον αφορά στο κομμάτι του επάθλου, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό τελικά δεν θα είναι ένα αλλά τέσσερα στο σύνολό τους. Ο μεγάλος νικητής, όπως όλα συνηγυρούν, θα κερδίσει το έπαθλο των 150.000 ευρώ. Υπάρχουν όμως και τρία ακόμη «βραβεία». Πρόκειται για ένα διαμέρισμα, ένα αυτοκίνητο και μια μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Όπως όλα δείχνουν το πρώτο επεισόδιο του Survival θα προβληθεί στις οθόνες στις 4 ή στις 11 Σεπτεμβρίου. Αυτό θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες. Ήδη πάντως τα σκηνικά στην παραλία της Κουρούτας έχουν αρχίσει να στήνονται. Ο παρουσιαστής έχει ήδη κλείσει και εκείνο που απομένει είναι να καταλήξουν και στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν τις δυο ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ