Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Πληρωμές PayPal μέσω του Skype!

Skype και Paypal ανακοίνωσαν την επίσημη συνεργασία τους, η οποία θα επιτρέπει την αποστολή χρημάτων και μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής επικοινωνίας.

Έτσι τώρα θα μπορείτε να πληρώσετε τα δανεικά που πήρατε από τον κολλητό την προηγούμενη ημέρα, χωρίς τρεξίματα και περιττές διαδικασίες!
Πριν ξεκινήσετε τις πληρωμές θα σας ζητηθεί να συνδέσετε τους λογαριασμούς Skype και PayPal, ενώ θα πρέπει να έχετε στο κινητό σας την τελευταία έκδοση του Skype. Φυσικά και ο «δανειστής» θα πρέπει να έχει λογαριασμό PayPal για να μπορέσει να γίνει η συναλλαγή.

Επίσης για να γίνει η συναλλαγή, τόσο ο αποστολέας όσο και ο παραλήπτης θα πρέπει να βρίσκονται σε μια από τις παρακάτω 22 χώρες:
HΠΑ, Καναδάς, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Βέλγιο, Κύπρος, Εσθονία, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, ΕΛΛΑΔΑ, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Πορτογαλία, Άγιος Μαρίνος, Σλοβακία, Σλοβενία και Ισπανία.

Φυσικά υποστηρίζεται και το νόμισμα της κάθε χώρας, έτσι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα θα έχετε την δυνατότητα να στείλετε δολάρια σε κάποιον στην Αμερική.


myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ