Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Ποια από τις δύο φερόμενες συντρόφους του Βασάλου πέρασε από τις ακροάσεις για το Nomads;

Η κύπρια bodybuilder η οποία ισχυριζόταν ότι είχε σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο δήλωσε συμμετοχή στο Nomads και μάλιστα βρέθηκε και στις οντισιόν, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κατάφερε μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor να ξεχωρίσει και να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό. Μάλιστα, μια μεγάλη μερίδα των υποστηρικτών του ήταν από γυναίκες, καθώς η εξωτερική του εμφάνιση, τις «έπεισε» να τον στηρίξουν!

Ο personal trainer συζητήθηκε όσο κανένας άλλος παίκτης, για την προσωπική του ζωή. Αφορμή στάθηκαν οι δύο γυναίκες που παρουσιάστηκαν στα Μέσα ως σύντροφοι του. Αναφερόμαστε στην Βασιλική Αγιαννοπούλου, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν μίλησε ποτέ δημόσια και άφησε τις κοινές τους εικόνες να «μιλήσουν», αλλά και για την Marie Rose Tarkmanian.

Η δεύτερη με ένα βίντεο στα social media, αποκάλυψε πως ήταν η σύντροφος του Βασάλου. Ο ίδιος, βγαίνοντας από το παιχνίδι, τόνισε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη πως ήταν και είναι ελεύθερος. Κάτι που εξόργισε και τις δύο παραπάνω γυναίκες.


Η Marie Rose φαίνεται πως θέλει να απαντήσει με έναν διαφορετικό τρόπο στον Κωνσταντίνο. Η κύπρια bodybuilder, δήλωσε συμμετοχή στο Nomads και μάλιστα βρέθηκε και στις οντισιόν, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι πρώτες εικόνες δημοσιεύτηκαν στο ant1iwo, ενώ η μιλώντας στο MUST, ανέφερε πως θα δήλωσε συμμετοχή και στο… Survivor!

Λέτε να την δούμε σε ένα από τα δύο παιχνίδια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ