Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

NOMADS: Οι 3 ομάδες που θα δούμε στο παιχνίδι επιβίωσης

Στην τελική ευθεία έχουν φτάσει οι υποψήφιοι για το παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1, «NOMADS». Μετά από πάνω από 35.000 αιτήσεις και πλούσια βιογραφικά η παραγωγή κατέληξε σε μια ομάδα 30 ατόμων.
Το εισιτήριο για τις Φιλιππίνες όμως θα το πάρουν 21 άτομα, όμως χρειάζονται και οι… αναπληρωματικοί.

Από εχθές, Τρίτη 29 Αυγούστου και για 3 ημέρες οι 30 υποψήφιοι κάνουν τα απαραίτητα εμβόλια ώστε να μπορούν να ταξιδέψουν με ασφάλεια στη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας, κάνουν εξετάσεις ώστε να ελεγχθεί και επισήμως το ιατρικό τους ιστορικό και περνούν δοκιμαστικά ψυχομετρικά τεστ.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία και βγουν τα αποτελέσματα οι υπεύθυνοι της παραγωγής θα καταλήξουν στους 21 Νομάδες.

Οι ομάδες θα είναι τρεις και θα αποτελούνται από 7 άτομα η κάθε μία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, στην πρώτη ομάδα θα είναι άνθρωποι αναγνωρίσιμοι από το χώρο του lifestyle, στη δεύτερη ομάδα θα είναι άνθρωποι που έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία στον αθλητισμό και στην τρίτη ομάδα θα είναι καθημερινοί άνθρωποι. Αν και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι «τίτλοι» των ομάδων θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα στους Νομάδες θα έχουμε τους «Διάσημους», τους «Αθλητές» και τους «Καθημερινούς Πολίτες».

Μέχρι στιγμής οι παίκτες που έχουν πάρει το πράσινο φως για το «NOMADS» είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Διονύσης Αλέρτας, ο Γιώργος Μαυρίδης και η Μαντώ Γαστεράτου. Ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πιθανή είναι και η συμμετοχή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν να μην ευδοκιμεί η εν λόγω συνεργασία.

Η τελική απόφαση για τις ομάδες και τα άτομα που θα τις αποτελούν θα παρθεί μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας ενώ τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου οι «Νομάδες» με όλη την παραγωγή θα αναχωρήσουν για Φιλιππίνες.

Η πρεμιέρα του «NOMADS» έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, στις 21:00, στον ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ