Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Εξελίξεις στο Mega

Κρίσιμη η αυριανή συνεδρίαση των μετόχων της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ με σκοπό την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου μετά τις αλλαγές και στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας.

Μετά την αγορά και του 22,11% των μετοχών από την εταιρεία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» συμφερόντων του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, αύριο οι μέτοχοι θα «ανοίξουν» τα χαρτιά τους για το τι σκοπεύουν να κάνουν στο κανάλι της Μεσογείων που παραμένει «ζωντανό» χάρη στους επί σειρά μηνών απλήρωτους εργαζομένους του. Κανείς δεν γνωρίζει ποια πρόσωπα θα αναλάβουν το νέο ΔΣ, ενώ εκτιμάται ότι από αυτά θα κριθούν και οι προθέσεις των μετόχων, με το αν επιλεγούν στενοί τους συνεργάτες ή απλά κάποιοι που θα οδηγήσουν το σταθμό σε… εκκαθάριση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους πιο αισιόδοξους έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ μετόχων για να συγκροτηθεί ΔΣ που θα αναλάβει να ολοκληρώσει τις επαφές με τις τράπεζες με σκοπό μέσα στον επόμενο μήνα, τον Οκτώβριο, να γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ώστε να υπάρξει συμφωνία με τις πιστώτριες τράπεζες και να αποδεσμευτούν οι λογαριασμοί της εταιρείας. Σύμφωνα με τις ίδιες «πηγές» το «μέτωπο» αυτό των μετόχων σκοπεύει να πάρει τη διαχείριση της εταιρείας και να θέσει σε εφαρμογή το «Plan B», το οποίο έχουν μελετήσει εδώ και καιρό και έχει ανεπίσημα παρουσιαστεί σε τραπεζικούς κύκλους που εμφανίζονται θετικοί με τις εξελίξεις. Να σημειώσω ότι το «Plan B», σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, περιλαμβάνει μικρότερο αριθμό έμψυχου  δυναμικού σταθμό με λιγότερα λειτουργικά έξοδα και κόστος παραγωγής. Σύμφωνα με τις ίδιες «πηγές» μέσα στον επόμενο μήνα προγραμματίζεται το MEGA να εκπέμψει ξανά «ζωντανό» πρόγραμμα με προτεραιότητα στον τομέα ειδήσεων.

Εύλογα λοιπόν θεωρείται ότι αύριο, η συνεδρίαση των μετόχων, είναι η «ώρα μηδέν» για το κανάλι της Μεσογείων, καθώς θα «ξεκαθαρίσει» το τοπίο και θα αποδειχτούν οι προθέσεις τους…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ