Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Τα Facebook Stories έρχονται και στον υπολογιστή!

Το Facebook φαίνεται πως θέλει να επεκτείνει την όχι και τόσο δημοφιλή λειτουργία Facebook Stories στους υπολογιστές

Μπορεί τα Instagram Stories να έχουν καθημερινά περισσότερους από 250 εκατομμύρια χρήστες όμως τα Facebook Stories δεν πάνε και τόσο καλά και γι’ αυτό το λόγο το Facebook κάνει προσπάθειες για να προωθήσει την λειτουργία αυτή, όσο μπορεί.

Έτσι αποφάσισε να επεκτείνει τη λειτουργία αυτή και στην desktop έκδοση της πλατφόρμας του εμφανίζοντας τη, δοκιμαστικά αρχικά, στην επάνω αριστερή πλευρά στη σελίδας ενώ στο δεξί μέρος μπορεί κάποιος που δεν γνωρίζει να μάθει περισσότερα για τη λειτουργία αυτή πατώντας στο ειδικό κουμπί που έχει προσθέσει το Facebook.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα Facebook Stories όπως και τα Instagram Stories, είναι παρόμοια με την λειτουργία του Snapchat και στην ουσία επιτρέπουν στους χρήστες να ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο τα οποία είναι διαθέσιμα στους υπόλοιπους χρήστες για 24 ώρες και στη συνέχεια διαγράφονται από το προφίλ τους.

Για την ώρα η desktop έκδοση του Facebook Stories είναι σε δοκιμαστικό στάδιο, όμως πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε όλους έρθει σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ