Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Έντονη αντίδραση Κικίλια για τις... δικαιολογίες Γαβρόγλου

«Ξεχάσατε να πείτε πως η διάταξη υπήρχε, ως επιλογή σας, αλλά την αφαίρεσε έπειτα από τις σφοδρές ενστάσεις στην επιτροπή» είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ στον Υπουργό Παιδείας ο οποίος είχε αποκρούσει τις αιτιάσεις Μητσοτάκη λέγοντας ότι η διάταξη για την οποία τον κατηγορεί δεν υπάρχει στο νομοσχέδιο

Εντονη ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ Βασίλη Κικίλια, στο μειδίαμα και τα ειρωνικά σχόλια του Υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, την ώρα που από το βήμα της Βουλής ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ασκούσε κριτική στις διατάξεις του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ που έφερνε η κυβέρνηση.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε διάταξη σύμφωνα με την οποία για την μετάκληση ενός καθηγητή από το εξωτερικό χρειάζεται απόφαση του υπουργού και μάλιστα διπλή υπογραφή. Ο κ. Γαβρόγλου, γελώντας είπε πως αυτή η διάταξη δεν υπάρχει.

Ο κ. Κικίλιας από τα έδρανα της Βουλής είπε πως « αυτό που ξεχάσατε να πειτε και επιχειρείτε να καλύψετε κάνοντας σόου, είναι πως η διάταξη υπήρχε, ως επιλογή σας, αλλά την αφαίρεσε έπειτα από τις σφοδρές ενστάσεις στην επιτροπή αναγκαστήκατε να την αποσύρετε αρον αρον». «Δε θα έπρεπε να γελάτε, γιατί εσείς την είχατε φέρει και την πήρατε πίσω αφού αντέδρασαν όλοι», είπε ο κ. Κικίλιας, συμπληρώνοντας πως «καλο ειναι να μαζέψετε την ειρωνία σας» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ