Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Όλες οι Καρντάσιανς «επί σκηνής» με τα εσώρουχα για επετειακή φωτογράφιση

Γιορτάζουν τα δέκα χρόνια από την πρεμιέρα του ριάλιτι σόου που είχε θέμα τη ζωή τους - Κιμ, Κόρτνεϊ, Κλόι, Κένταλ, Κάιλι και η μητέρα τους Κρις σε επετειακό εξώφυλλο του Hollywood Reporter

Μια επετειακή φωτογράφιση για τα δέκα χρόνια από την πρεμιέρα του ριάλιτι που την έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο, αποφέροντας παράλληλα κέρδη δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων, έκανε η οικογένεια Καρντάσιαν. Η φωτογράφιση, που αφορά μόνο τα θηλυκά μέλη, καθώς απουσιάζει ο αδερφός Ρομπ, έγινε μάλιστα με τα εσώρουχα!

Κιμ, Κόρτνεϊ, Κλόι, Κένταλ, Κάιλι και η μητέρα τους Κρις πόζαραν για το επετειακό εξώφυλλο του Hollywood Reporter και η κάθε μια μίλησε ξεχωριστά για τη ζωή της στην τηλεόραση όλο αυτό το διάστημα.

Η Κάιλι Τζένερ και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν φορούν γυαλιστερά σουτιέν, η Κλόι Καρντάσιαν ένα κορμάκι, η Κένταλ Τζένερ ένα φαρδύ μουσταρδί εσώρουχο και η Κιμ Καρντάσιαν ένα κροπ τοπ. Η μητέρα τους Κρις Τζένερ είναι η πιο ντυμένη απ'όλες, καθώς φορά μια μπλούζα με ντεκολτέ.



Η φωτογράφιση έγινε από τον Μίλερ Μόμπλεϊ και συνολικά, μαζί με τις συνεντεύξεις, φιλοξενείται σε δεκασέλιδο αφιέρωμα στο περιοδικό.

Παρόμοια φωτογράφιση είχαν κάνει και το 2011 με τις διαφορές στην εμφάνιση των περισσότερων να είναι παραπάνω από εμφανείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ