Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

ΝΔ: Ο κ. Γαβρόγλου παίζει με τα νεύρα μαθητών και γονιών

«Κάλπικες υποσχέσεις» χρεώνει στον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου με σημερινή ανακοίνωσή της η ΝΔ μετά τα όσα είπε σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Ο κ. Γαβρόγλου παίζει με τα νεύρα μαθητών και γονιών για να ξεφύγει από το προσωπικό του αδιέξοδο» λέει χαρακτηριστικά το κόμμα.

Η ΝΔ κάνει λόγο για ρεσιτάλ υποκρισίας του κ. Γαβρόγλου και υποστηρίζει ότι με όσα λέει προσπαθεί να ξεπεράσει τις «αλγεινές εντυπώσεις που προκάλεσε το "σκανδαλάκι", όπως ο ίδιος λέει, με την εξαγορά της θητείας του».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Ο κ. Γαβρόγλου με ένα νέο ρεσιτάλ υποκρισίας και ανευθυνότητας, παίζει με τα νεύρα μαθητών και γονιών.

Το κάνει για να ξεπεράσει τις αλγεινές εντυπώσεις που προκάλεσε το "σκανδαλάκι", όπως ο ίδιος λέει, με την εξαγορά της θητείας του από τη χούντα. Αλλά και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφασή του να βάλει σε λοταρία την ανάδειξη σημαιοφόρων.

Ανακοινώνει πως θα καταργήσουν τις Πανελλαδικές εξετάσεις την μια σε τρία χρόνια και την άλλη σε πέντε. Τότε, δηλαδή, που θα είναι στην Αντιπολίτευση. Με κάλπικες υποσχέσεις προσπαθεί να ξεφύγει από το προσωπικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ