Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Πρίγιοβιτς: "Τρελός ο Ενρίκε. Όταν σκοράρει ένας επιθετικός, είναι ο καθρέφτης της καλής δουλειάς της ομάδας".

Μετά το τέλος του αγώνα με την Έστερσουντ και την ολική ανατροπή του ΠΑΟΚ. ο Πρίγιοβιτς, τόνισε τη σημασία που έχει για όλη την ομάδα, να σκοράρει ο επιθετικός της. Ο Σέρβος επίσης, «αποθέωσε» τον Πέδρο Ενρίκε που κέρδισε το πέναλτι για το τρίτο γκολ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρίγιοβιτς δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το πέναλτι που σκόραρε και το κέρδισε με την ενέργεια του ο Ενρίκε:
«Του είπα και στα αποδυτήρια, ότι είναι ο πιο τρελός παίκτης που έχω παίξει μαζί. Όπου μπαίνει έχει μάχη, σαν να μπαίνει στο ΜΜΑ! Αν δεν ήταν αυτός εκεί, ίσως να μην ήταν πέναλτι. Μόνο αυτός θα πήγαινε σε αυτή τη μονομαχία! Δεν είναι τυχαίο ότι είδωλο του είναι ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ».

Για το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ με τον ΠΑΟΚ:
«Ένας από τους λόγους που επέλεξα τον ΠΑΟΚ, είναι η Ευρώπη, γιατί θέλει να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. Σήμερα, η ομάδα έκανε πολλές ευκαιρίες, εγώ έκανα τη δουλειά μου και όταν σκοράρει ένας επιθετικός, είναι ο καθρέφτης της καλής δουλειάς της ομάδας».

Για τη δική του ηρεμία παρά το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε πίσω στο σκορ:
«Είναι και θέμα εμπειρίας. Ξέρω καλά ότι όταν παίζεις στην έδρα σου, ακόμα και όταν είσαι πίσω στο σκορ δε σημαίνει κάτι. Καταφέραμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε και γυρίσαμε το παιχνίδι και νομίζω ότι αυτό το δείχνει και η κατοχή της μπάλας».

Για την επιστροφή στη Σουηδία:
«Έχω μόνο καλές αναμνήσεις από τη Σουηδία και ίσως να βρεθούν και κάποιοι φίλοι μου στο παιχνίδι για να τους δω ξανά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ