Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Το μπούλο ο Στανόγεβιτς - Λουτσέσκου και επίσημα!

Παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, μόλις 56 ημέρες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Δικεφάλου αποτελεί ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι ο άνθρωπος που θα τον διαδεχθεί.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Σέρβο προπονητή, που ολοκλήρωσε την σύντομη θητεία του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ανακοινώνοντας παράλληλα την πρόσληψη του 48χρονου Ρουμάνου τεχνικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόφασή της για αλλαγή προπονητή. Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς είναι ένας καλός προπονητής, αλλά όχι αυτός που χρειάζεται η ομάδα στην παρούσα φάση. Σ΄αυτή την κοινή απόφαση κατέληξαν η Διοίκηση και ο Αθλητικός Διευθυντής του Συλλόγου, οι οποίοι αναλαμβάνουν και την πλήρη ευθύνη, απόφαση που τελικά αποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης.

Την δεδομένη χρονική στιγμή η ιδανική λύση είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα. Γνωρίζει το πρωτάθλημα, ήταν εξ αρχής στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων με το τέλος της προηγούμενης σεζόν και έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στους υψηλότερους στόχους.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ