Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στα πλαίσια του έργου «Συντήρηση Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης από ισόπεδο κόμβο με Ε.Ο. 1 Αθήνα-Θεσσαλονίκη έως ισόπεδο κόμβο με Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκη-Αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Κ13»,
που εκτελείται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, κατά το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 08-08-2017 έως και την Πέμπτη 10-08-2017 και μόνο κατά τις ώρες 06:00 έως 14:00, θα εκτελεστούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα, στο πλαίσιο των οποίων, σταδιακά και ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών, θα διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων σε μέχρι και δύο κάθε φορά λωρίδες κυκλοφορίας του ρεύματος πορείας προς ανατολικά της Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης, στο τμήμα της μεταξύ των ΑΚ Κ7 (Άγιος Παύλος – Συκιές – Επταπύργιο) και Κ8 (Κέντρο-Τριανδρία).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις ελεύθερες κάθε φορά λωρίδες κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας της Περιφερειακής Οδού.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας η ανωτέρω Υπηρεσία θα λάβει μέτρα τροχαίας ανάλογα με τις κυκλοφοριακές ανάγκες που θα προκύψουν.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ