Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Τέσσερα κυβερνητικά στελέχη συνομιλούν με επιχειρηματίες για τις επενδύσεις, σε εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου στη Θεσσαλονίκη

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Αλέξης Χαρίτσης, θα είναι ο επίσημος ομιλητής στο δείπνο που διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, στη Θεσσαλονίκη.

Αμέσως μετά την ομιλία του Αναπληρωτή Υπουργού θα ακολουθήσει σύντομη ανοιχτή συζήτηση με τη συμμετοχή και του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Στέργιου Πιτσιόρλα, του Γενικού Γραμματέα Στρατηγικών & Ιδιωτικών Επενδύσεων, κ. Λόη Λαμπριανίδη και του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ, κ. Παναγιώτη Κορκολή.

Σε μία περίοδο που παρουσιάζεται έντονη επενδυτική κινητικότητα, το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο οργανώνει έναν ζωντανό διάλογο μεταξύ κυβερνητικών στελεχών και επιχειρηματιών, προκειμένου να αναδείξει τις προκλήσεις, αλλά και τις ευκαιρίες που χαρακτηρίζουν την ελληνική οικονομία.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο έχοντας, εξάλλου, διαπιστώσει το ενδιαφέρον γερμανών επενδυτών να τοποθετηθούν στην εγχώρια αγορά, στηρίζει κάθε προσπάθεια γεφύρωσης της απόστασης που χωρίζει το γερμανικό επιχειρείν από την ελληνική οικονομία.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), καλύπτοντας έτσι όλο το εύρος της επιχειρηματικότητας στη Β. Ελλάδα, θα συμμετέχουν επιχειρήσεις – μέλη των εν λόγω φορέων, καθώς και εκπρόσωποι της πολιτείας, που θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να επισκεφθούν την 82η ΔΕΘ.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει για περαιτέρω πληροφορίες με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 2310 327733 ή να συμπληρώσει την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής για το δείπνο στο παρακάτω link: https://goo.gl/rt7Wd1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ