Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Χοιρινές μπριζόλες με μπύρα

Αντί να πιείτε την μπύρα της αρεσκείας σας, μαγειρέψτε την με χοιρινό κρέας!

Υλικά

Για 4 άτομα
  • 4 χοιρινές μπριζόλες
  • 1 ποτήρι μπύρα
  • 3 κρεμμύδια
  • 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι φαρίνα
  • 1 κουταλιά πάστα ντομάτας
  • 4 κουταλιές βούτυρο για το τσιγάρισμα
  • Αλάτι
  • Λίγη ζάχαρη


Εκτέλεση

Σε τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια μέχρι να καραμελωθούν. Έπειτα, τα βάζουμε σε ένα βαθύ ταψί. Στο ίδιο τηγάνι τσιγαρίζουμε τις μπριζόλες χωρίς να βάλουμε επιπλέον βούτυρο. Μετά βάζουμε το κρέας πάνω στα κρεμμύδια και το πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη.

Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το αλεύρι μαζί με την μπύρα και την πάστα ντομάτας και ανακατεύουμε καλά. Τέλος, περιχύνουμε το κρέας με τη σάλτσα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 1 ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ