Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Βαρκελώνη και όχι Παρίσι ο προορισμός του Νεϊμάρ

Ενώ η αρχική πληροφορία ήταν ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός κατευθύνεται στην Πόλη του Φωτός, ο Νεϊμάρ πηγαίνει Βαρκελώνη όπου αναμένεται να συζητήσει παρουσία του πατέρα του με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα

Ενώ τα γαλλικά ΜΜΕ βουίζουν πως η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί είναι δεδομένη και θα ανακοινωθεί άμεσα, το πολυαναμενόμενο ταξίδι του Βραζιλιάνου σταρ στο Παρίσι παίρνει αναβολή.

Αρχικά είχε διαδοθεί η πληροφορία πως ο Νεϊμάρ πηγαίνει αεροπορικά από το Ντουμπάι, όπου μετέβη για μία εμπορική συμφωνία, στη Γαλλία για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Παρί, τελικά ο προορισμός του είναι η Βαρκελώνη. Εκεί παρουσία του πατέρα του θα έχει τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο καταλανικός σύλλογος δεν έχει καταβάλει τα 26 εκατ. ευρώ που προβλεπόταν να δώσει στον πατέρα του παίκτη για την ανανέωση του συμβολαίου του γιου του μέχρι το 2021 και φαίνεται πως θα προσπαθήσει να αποφύγει να πληρώσει αυτά τα λεφτά εφόσον ο Νεϊμάρ αποχωρήσει για τη γαλλική ομάδα.

Η Παρί περιμένει την ειδοποίηση του παίκτη πως όλα είναι «ΟΚ» για να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του για 222 εκατ. ευρώ από την Μπαρτσελόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ