Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Ήθελε να εκδικηθεί τον νταή του σχολείου και βρήκε τον τρόπο που θα πονούσε πιο πολύ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εκδικηθείς όσους σε αδίκησαν στη ζωή ή σε κακοποίησαν, αν και ο θυμόσοφος λαός λέει πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Η ιστορία μας ξεκινά λοιπόν με ένα ραντεβού, όταν ο Rob βγήκε με την Arielle, πέρασαν καλά και δεν της τηλεφώνησε ποτέ πίσω. Η κυρία ήταν κατά 20 χρόνια μεγαλύτερή του κι έτσι θεώρησε πως έφταιγε η διαφορά ηλικίας.

Βγήκε λοιπόν σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό της Βοστόνης (Hot96.9 Boston) να εξομολογηθεί το δράμα της, λέγοντας πως το σεξ μαζί του ήταν «απίστευτο» και πως «κανείς δεν την είχε κάνει να νιώσει έτσι ποτέ», όταν στον αέρα εμφανίστηκε ο Rob!

Όταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός τον ρώτησε αν θα ήθελε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην κυρία, εκείνος απάντησε πως δεν πίστευε στα αυτιά του πως κάτι τέτοιο έβγαινε στη δημοσιότητα και πως όλοι προσπαθούσαν να τον κάνουν να ακουστεί φταίχτης. Μέχρι που έφτασε στο ζουμί:

«Όλο αυτό που λέτε ήταν ένα θέμα εκδίκησης. Την είδα online και αναγνώρισα το επίθετό της, ο γιος της ήταν αυτός που μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση. Κι έτσι θεώρησα πως αν μπορούσα να κάνω σεξ με τη μάνα του, τότε θα του το έτριβα στη μούρη».



Την ώρα που ο παραγωγός δεν έκρυβε το μείγμα δυσπιστίας και δυσφορίας που βίωνε, η Arielle επαναλάμβανε μηχανικά: «Είσαι σοβαρός; Είσαι φίλος με τον Sam;». «Όχι», απάντησε ο Rob, «δεν είμαι φίλος με το κάθαρμα τον γιο σου. Κοίτα, δεν ξέρω αν σε νοιάζει τι έκανε, αλλά ήταν πολύ κακός μαζί μου και μου κατέστρεψε τη ζωή. Και τώρα είμαι έτοιμος να του επιστρέψω τη χάρη».

Η μητέρα του είπε πως ο τρόπος που αναζήτησε εκδίκηση ήταν τουλάχιστον αηδιαστικός, ο νεαρός δεν έκρυβε ωστόσο τη χαρά του: «Δεν μπορώ να περιμένω να του πω πως τηλεφώνησες σε ραδιοφωνικό σταθμό γιατί ήθελες να με ξαναδείς τόσο απελπισμένα. Αυτό παραείναι τέλειο!».

Η μητέρα έφτασε στο σημείο να πει ότι εξαιτίας της σημερινής του βαρβαρότητας, ο Rob άξιζε να περάσει ό,τι πέρασε στο σχολείο στα χέρια του γιου της. Ο νεαρός απάντησε πως θα στείλει στον Sam ένα μήνυμα «Σε κέρδισα» και όταν ο άλλος τον ρωτήσει «γιατί», τότε θα «του στείλω εκείνη τη φωτογραφία που σε τράβηξα», μια ιδιαιτέρως προσωπική στιγμή της μητέρας του δηλαδή.

Η ιδιαίτερη επικοινωνία έληξε με τη μαμά να απειλεί τον εκδικητικό εραστή πως ο γιος της θα τον βρει και θα τον σπάσει για άλλη μια φορά στο ξύλο. Εκείνος έκλεισε λέγοντας πως κάνει εδώ και χρόνια πολεμικές τέχνες και είναι έτοιμος για μια τέτοια συνάντηση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ