Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Ο Δημήτρης Αρβανίτης «ξαναχτυπάει» τη νέα τηλεοπτική σεζόν με κωμική σειρά!

Ο Δημήτρης Αρβανίτης επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν και αυτή τη φορά με κωμική σειρά στον ΑΝΤ1.

Η σειρά θα αναφέρεται στην αιώνια μάχη των δύο φύλων και ο τίτλος της θα είναι «4(χχχχ)4» και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

 Τέσσερις αγαπημένες φίλες και τέσσερις άνδρες, τέσσερις ντάμες και τέσσερις βαλέδες, θα ζήσουν μεγάλα μπερδέματα τη φετινή σεζόν στην οθόνη του ΑΝΤ1. Η Βερόνικα, η Λυδία, η Ανδρονίκη και η Βούλα συναντιούνται μετά από χρόνια. Και οι τέσσερις είναι προβληματισμένες από τις σχέσεις τους και ψάχνουν να βγουν από το αδιέξοδο. Τότε πέφτει στο τραπέζι η ιδέα να αποπλανήσει η μία τον άντρα της άλλης. Τα διλήμματα που θα ακολουθήσουν θα είναι έντονα, όπως και οι κωμικές καταστάσεις που θα δημιουργηθούν, μιας και πρόκειται για μία σειρά που προσεγγίζει το θέμα των σχέσεων των δύο φύλων με χιούμορ.

Πρόκειται για μία πρωτότυπη ιδέα του Δημήτρη Αρβανίτη, ενώ την προσαρμογή του τηλεοπτικού σεναρίου έχουν αναλάβει η έμπειρη Ρένα Ρίγγα και η Αδαμαντία Αρβανίτη. Οι προετοιμασίες και το καστ γίνονται εδώ και καιρό.

Μάλιστα ο πιλότος της σειράς ενθουσίασε τα στελέχη του ΑΝΤ1 και αυτός ήταν ένας λόγος που οδήγησε σύντομα σε συμφωνία ανάμεσα στο κανάλι και τον δημιουργό της σειράς Δημήτρη Αρβανίτη, ο οποίος κάνει ένα διάλειμμα από τις δραματικές σειρές και επιστρέφει στην κομεντί φέτος.

Τις τέσσερις πρωταγωνίστριες σύμφωνα με το «Mytv» θα υποδυθούν η Θωμαΐς Ανδρούτσου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Κατερίνα Μισιχρόνη και η Νίκη Γρανά. Οι κύριοι που θα εξελιχθούν σε μήλο της Έριδος θα είναι ο Πέτρος Λαγούτης, ο Κωνσταντίνος Λάγκος, ο Ορέστης Τζιόβας, που θα υποδυθούν αντίστοιχα τους Μάξιμο, Λουδοβίκο και Αιμίλιο. Στη σειρά, επίσης, πρωταγωνιστούν οι Μαρία Γεωργιάδου, Μαίρη Σαουσοπούλου, Στεφάνια Γκουρνέλου, Μιχάλης Μητρούσης και Κάτια Δανδουλάκη, η οποία θα υποδυθεί μία ψυχολόγο με καταλυτική παρουσία.

Παράλληλα, ο Γιώργος Αρβανίτης θα υποδυθεί τον Κοσμά και θα έχει και τη μουσική επιμέλεια της σειράς. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνουν ο Δημήτρης Αρβανίτης και ο Θανάσης Ιατρίδης. Η πρώτη κλακέτα θα πέσει στις 23 Αυγούστου, ενώ οι πληροφορίες μάς θέλουν όλα τα γυρίσματα να πραγματοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους. Να σημειώσουμε ότι το σίριαλ θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού στο πρώτο μισό της νέας σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ