Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Ποια ασφάλεια... Ταξίδεψε από το Λονδίνο στη Γερμανία με το διαβατήριο της καλής του!

Θα περίμενε κανείς πως με όσα τραγικά γίνονται στην Ευρώπη, τα αεροδρόμια θα είχαν κάνει απείρως αυστηρότερους τους ελέγχους και τις διαδικασίες τους.

Κι αν αυτό έχει συμβεί αλλού, δεν αφορά σίγουρα στο λονδρέζικο αεροδρόμιο Γκάτγουικ και την πτήση για Γερμανία που θα επέβαινε ο Michael Randall.

Περνώντας λοιπόν την πόρτα του αεροδρομίου, άρπαξε κατά λάθος το διαβατήριο της συντρόφου του. Κι ενώ θα τον σταματούσαν κανονικά στον πρώτο έλεγχο διαβατηρίων, ο 23χρονος κατάφερε να φτάσει χωρίς κανένα πρόβλημα ως το Βερολίνο, όταν είχε πια να δώσει εξηγήσεις στις γερμανικές αρχές!



Όπως είπε στη «Sunday People»: «Είναι εξωφρενικό πώς έφτασα τόσο μακριά. Η EasyJet όφειλε να τσεκάρει το όνομα στην κάρτα επιβίβασης, αλλά προφανώς δεν το έκανε. Όταν κατάλαβα πως κάτι δεν πήγαινε καλά ήμουν ήδη στο αεροδρόμιο του Βερολίνου. Και ένιωσα πως το καλύτερο που είχα να κάνω ήταν να ειδοποιήσω την ασφάλεια».

Ο μηχανικός της McLaren στην ομάδα της Formula 1 υποβλήθηκε κατόπιν σε ανακρισούλα 1,5 ώρας, όταν και του χορήγησαν άδεια παραμονής στη χώρα μόλις μίας ημέρας, μέχρι να καταφτάσει ένας φίλος του από Αγγλία με το διαβατήριό του ανά χείρας.



Όσο για τη φίλη του, Charlotte Bull, είπε στο ίδιο έντυπο: «Ήταν ένα τρομερό κενό ασφαλείας, ακόμα περισσότερο αν σκεφτεί κανείς πόσο τρομακτικοί είναι οι καιροί μας».

Η Easyjet δήλωσε πως θα διερευνήσει το θέμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ