Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Έτσι προσπαθούν να κερδίσουν τις δουλειές οι τηλεπαρουσιάστριες στην Αλβανία!

Την κυριολεκτική έννοια της γυμνής αλήθειας αποφάσισε να επιστρατεύσει ένα κανάλι στην Αλβανία, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό.

Η 21χρονη φοιτήτρια Enki Bracaj φανέρωσε όλα της τα… όπλα μπροστά στην κάμερα, πείθοντας τελικά τους διοικούντες τον τηλεοπτικό σταθμό Zjarr να της εμπιστευτούν την ενημέρωση του κοινού.

Πως; Αφαιρώντας στην οντισιόν τα (μη) απαραίτητα κουμπιά που θα τη δυσκόλευαν στο δημοσιογραφικό… λειτούργημα, έκανε όχι το… κλικ, αλλά «μπαμ» - ανάλογο με αυτό που λίγο έλειψε να κάνει το σακάκι (;) της - στα κατάλληλα άτομα, τα οποία μάλλον ήταν γένους αρσενικού.Η σκληρή μάχη στήθος με... στήθος δεν θα μπορούσε να έχει νικήτρια άλλη ανταγωνίστρια.Τώρα πού θα δίνουν σημασία οι τηλεθεατές, αυτό είναι άλλο θέμα!



«Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι το στυλ παρουσίασής της είναι κάπως περίεργο, αλλά δουλεύουμε πάνω σε αυτό και για να είμαι ειλικρινής, δεν φαίνεται να κάνει οποιαδήποτε ζημιά στην τηλεθέαση», δήλωσε ένας από τους υπεύθυνους, ενώ η ίδια η Bracaj πρόσθεσε:

«Ήταν προφανές ότι χρειαζόταν θάρρος για κάτι τέτοιο και εγώ ήθελα να προσφέρω κάτι διαφορετικό. Είχα την απόλυτη υποστήριξη της οικογένειάς μου και δεν αποτελούσε πρόβλημα για μένα να προχωρήσω σε αυτό το δρόμο. Βρήκα απλά έναν τρόπο να βγω μπροστά και να βοηθήσω το κανάλι να κάνει καλύτερα νούμερα».
«Στην Αλβανία, όπου οι ειδήσεις χειραγωγούνται από τις πολιτικές δυνάμεις, το κοινό ήθελε ένα μέσο που θα παρουσίαζε τις πληροφορίες όπως είναι, γυμνές», εξηγεί ο Ισμέτ Ντρίστι στο AFP. «Δεν πουλάμε σεξ. Αναπαράγουμε τις ειδήσεις όπως είναι. Πρόκειται για κάτι συμβολικό, αλλά ταυτόχρονα φέρνει και δημοσιότητα», παραδέχθηκε ο ιδιοκτήτης του καναλιού, ο οποίος σχεδιάζει να εισάγει και δελτία ειδήσεων στα αγγλικά και τα γαλλικά, με το ίδιο μοντέλο της γυμνής αλήθειας.



Η Γκρέτα Χοξχάι, μία από τις τόπλες παρουσιάστριες των ειδήσεων, παραδέχεται ότι αυτό βοήθησε την καριέρα της. «Δούλεψα σκληρά για πέντε χρόνια στην τοπική τηλεόραση και κανείς δεν με πρόσεξε», εξομολογείται η 24χρονη. «Δεν μετανιώνω. Μέσα σε τρεις μήνες έγινα σταρ», προσθέτει.

Βέβαια, φροντίζει να ξεκαθαρίσει ότι στην καθημερινή ζωή της ντύνεται όπως και όλες οι άλλες συνομήλικές της. Το ημίγυμνο στιλ είναι μόνο για την τηλεόραση, διευκρινίζει η 24χρονη που σπουδάζει νομικά και ψυχολογία.

Πάντως, το ανοιχτό σακάκι, χωρίς να φορά τίποτα από κάτω, πέρα από φήμη της έφερε και προτάσεις. Ηδη της έχουν ζητήσει να πάει στο Σίδνεϊ, για ένα νέο τηλεοπτικό κανάλι της Αυστραλίας, με απολαβές 3.280 ευρώ την εβδομάδα, αρκεί να συνεχίζει να παρουσιάζει τις ειδήσεις τόπλες. Δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα δεχθεί την πρόταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ