Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Απίστευτο! Ο Ουάρντα την... έπεσε σε γυναίκες συμπαικτών του στην Πορτογαλία!

Ούτε μήνα είναι πιθανό να διαρκέσει η παραμονή του ποδοσφαιριστή στη νέα του ομάδα, καθώς ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ κατηγορείται για… απρεπή συμπεριφορά

Δεν μπορεί να στεριώσει πουθενά ο Αμρ Ουάρντα.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του σίριαλ σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και την ανακοίνωση της συμφωνίας του με τη Φεϊρένσε, τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Πορτογαλία έχοντας ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Η παραμονή του εκεί ωστόσο ίσως να ολοκληρωθεί πρόωρα καθώς, σύμφωνα με την πορτογαλική «Record», ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής έχει βρεθεί ήδη στο στόχαστρο των νέων του συμπαικτών.

Αφορμή για αυτό στάθηκε η κίνηση του να … φλερτάρει τις συζύγους δύο συμπαικτών του μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης (9/8). Η κίνηση του αυτή ανάγκασε τις δύο κυρίες να αναφέρουν το περιστατικό με αποτέλεσμα να έχει ήδη ανοίξει κουβέντα περί αποχώρησης του.

Μάλιστα τις σκέψεις αυτές επιβεβαίωσε και ο νέος του προπονητής, Νούνο Μάντα ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά πως «έχει απλά περάσει από ιατρικές εξετάσεις, δεν έχει ακόμα ενσωματωθεί στην ομάδα» ενώ από το περιστατικό αυτό και μετά ο Ουάρντα έχει μείνει εκτός προπονήσεων και γυμνάζεται μόνος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ