Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Ο Γιώργος Μαυρίδης κάνει το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο!

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Στο δρόμο» θα εμφανιστεί στο σινεμά.

Ο παρουσιαστής του «World Party» και «Στο δρόμο» σύμφωνα με την Τεριάννα Παππά στην εφημερίδα Espresso θα  υποδυθεί τον εαυτό στη μεγάλη οθόνη και συγκεκριμένα στην ταινία «Bachelor 2». Όπως αναφέρεται, ο ήρωας που ενσαρκώνει γυρίζει όλο τον κόσμο και έρχεται στην Ελλάδα για το γάμο του φίλου του (Μελέτης Ηλίας). Είναι εκείνος μάλιστα που θα οργανώσει και το …μάλλον επεισοδιακό bachelor party.

«Είναι εξαιρετικός. Είναι πολύ καλό παιδί και παρότι είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται ως ηθοποιός ήταν πολύ συνεργάσιμος και ακολουθούσε πιστά ό,τι του έλεγε ο σκηνοθέτης» αναφέρει στην Espresso η Ρένα Ρίγγα, η οποία υπογράφει το σενάριο.

Στο σίκουελ της ταινίας του 2016 πρωταγωνιστούν και πάλι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Νίκος Βουρλιώτης, ενώ στο καστ προστίθεται ο απολαυστικός Τόνι Σφήνος, ο οποίος θα προσπαθήσει να εμποδίσει το γάμο του Μελέτη Ηλία με τη Βασιλική Τρουφάκου. Cameo εμφάνιση θα κάνει και η Ελένη Φουρέιρ, η οποία θα ερμηνεύσει και το τραγούδι που θα ακούγεται στους τίτλους. Τα γυρίσματα της ταινίας αρχίζουν το ερχόμενο Σάββατο και αυτή τη φορά η ιστορία θα εστιάσει κυρίως στην αντροπαρέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ