Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

2η Ανάβαση Βλάστης - Η κορυφή κατακτιέται μόνο αν συνεχιστεί η ανάβαση

Η δεύτερη Ανάβαση Βλάστης είναι προ των πυλών και η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας καλεί αγωνιζόμενους, θεατές και υποστηρικτές να συνεχίσουν μαζί την ανάβαση για την κατάκτηση της κορυφής όπως εξάλλου το έπραξαν και πέρσι.

Στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθεί από την Α.Λ.Π. ο 5ος γύρος του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος στην γνωστή και αγαπημένη ειδική διαδρομή των 4.5 χλμ. Μια απαιτητική ειδική διαδρομή για αθλητές και αγωνιστικά η οποία μετά από «14 Κ» και διαμέσου ενός υπέροχου αλπικού τοπίου καταλήγει λίγα χιλιόμετρα πριν το παραδοσιακό χωριό Βλάστη όπου θα πραγματοποιηθεί η απονομή των κυπέλλων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν την Δευτέρα 21 Αυγούστου και λήγουν την Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου στις 22:00. Το παράβολο συμμετοχής είναι κοινό για όλους και ανέρχεται στα 130€, τα 80€ πληρώνονται στην ΟΜΑΕ μέσω του συστήματος ΣΔΔΑ και το υπόλοιπο 50€ στον λογαριασμό της Α.Λ.Π.

Το πρόγραμμα του αγώνα είναι όμοιο με πέρσι, το Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου από τις 8:30 έως τις 10:30 θα γίνει η διεξαγωγή του τεχνικού ελέγχου των αγωνιστικών και ο διοικητικός έλεγχος των αθλητών ενώ τα τρία σκέλη των χρονομετρημένων δοκιμαστικών θα εκκινήσουν στις 11:30. Την ίδια ακριβώς ώρα θα εκκινήσει και την επομένη, Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, ο αγώνας που αποτελείται από δύο σκέλη. Η ειδική θα κλείσει όπως προβλέπεται από τον κανονισμό και τις δύο ημέρες μία ώρα πριν την εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού, δηλαδή στις 10:30.

Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας εγγυάται έναν ασφαλή, εντυπωσιακό, ανταγωνιστικό, θεαματικό αγώνα και σε περιμένει να κατακτήσεις μαζί της την κορυφή της 2ης Ανάβασης Βλάστης.



ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
Τηλ :2463 502087 - fax2463 502178
alptolemaidas@hotmail.com - www.alp.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ