Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Αδέσποτη σφαίρα βρήκε στην κοιλιά 29χρονη σε καφετέρια

Σε έξι προσαγωγές έχει προχωρήσει η Ασφάλεια για το αιματηρό περιστατικό τραυματισμού γυναίκας από αδέσποτη σφαίρα στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στις 23.30 ομάδα περίπου εννιά ατόμων προσέγγισε με απειλητικές διαθέσεις κουρείο στην οδό Ταξιαρχών που ανήκει σε Αρμένιο. Τα άτομα αυτά ήρθαν σε αντιπαράθεση με τον ιδιοκτήτη του κουρείου και κάποια στιγμή άρχισαν να «γαζώνουν» το κουρείο. Οι αστυνομικοί βρήκαν τρύπες στην τζαμαρία και τον τοίχο, ενώ εκτιμάται ότι οι δράστες είχαν προηγούμενα με τον κουρέα.

Την ώρα των πυροβολισμών η 29χρονη γυναίκα έπινε ανυποψίαστη το ποτό της καφέ-μπαρ της πλατείας Ελευθερίας που βρίσκεται κοντά στο κουρείο. Τότε δέχθηκε μία αδέσποτη σφαίρα στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ακολούθησαν εκτεταμένες έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια των οποίων προσήχθησαν στην Ασφάλεια Αττικής έξι άτομα που φέρονται να εμπλέκονται με το περιστατικό. Κάποιες από τις προσαγωγές, αν όχι όλες, θα μετατραπούν σε συλλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ