Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Πρωταγωνίστρια η νεολαία στο Αθλητικό Πανόραμα Μεσολακκιάς 2017

Στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση – Προσδοκίες για το μέλλον
Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Αθλητικό Πανόραμα Μεσολακκιάς 2017, το οποίο διεξήχθη την Τρίτη 08 Αυγούστου και φιλοξενήθηκε στον αθλητικό πολυχώρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Μεσολακκιάς του Δήμου Αμφίπολης.

Στο Αθλητικό Πανόραμα, που έτυχε της υποστήριξης της «Ωδής Αμφιπόλεως» συμμετείχε τόσο ο Γυμναστικός Σύλλογος «Λέαινες Αμφίπολης» όσο και ο Αθλητικός Σύλλογος «Ασπίς Δραβήσκου» και περιλάμβανε τρεις(3) σημαντικές αθλητικές δραστηριότητες.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με το «8ο Παιδικό Τουρνουά Μπάσκετ Ομάδων 3χ3 αγοριών & κοριτσιών» και κατόπιν τη σκυτάλη των δράσεων πήρε το «2o Τουρνουά Βόλεϊ κοριτσιών».
Η όλη εκδήλωση έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με το «1o Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5χ5 αγοριών», κατά τη διάρκεια του οποίου οι συγκινήσεις και το θέαμα χτύπησαν …«κόκκινο».
«Καταφέραμε, παρά τη ζέστη κα τις εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες να φέρουμε εις πέρας μια πολύ σημαντική δράση για τη Μεσολακκιά και την ευρύτερη περιοχή, καθώς οι πρωταγωνιστές σε αυτό μας το εγχείρημα υπήρξαν οι νεολαίοι. Αυτό είναι και το πιο σπουδαίο. Τα αγόρια και τα κορίτσια της περιοχής μας να έρθουν κοντά στον αθλητισμό, να αγαπήσουν κάποιο αγώνισμα, να καρπωθούν τα οφέλη της γυμναστικής και της άθλησης και για το νου και για το σώμα τους», ανέφεραν οι πρωτεργάτες του Αθλητικού πανοράματος Βασιλική Τσιάτρη και Γιάννης Παρτόζης.
Από τη δική τους πλευρά, οι άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας είχαν μόνο εγκωμιαστικά λόγια να πουν για την εκδήλωση και ξέχωρα από το «εύγε» και το θερμό χειροκρότημα που επεφύλαξαν στο τέλος σε όλους τους συμμετέχοντες ανεξαιρέτως εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια το Αθλητικό Πανόραμα και να καταστεί θεσμός.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ