Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Τι θα περιλαμβάνει το Windows 10 Fall Creators Update της Microsoft

Τα στοιχεία που φέρνει το Windows 10 Fall Creators Update είναι πολλά και δεν περιορίζονται σε διορθώσεις και εξάλειψη bugs.

Ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία που φέρνει το Windows 10 Fall Creators Update είναι ο νέος τρόπος σύνδεσης ενός smartphone με έναν υπολογιστή με λειτουργικό Windows 10, συμπεριλαμβάνοντας όλα τα mobile λειτουργικά, με την αποστολή δεδομένων σε έναν υπολογιστή να γίνει τόσο εύκολη όσο ένα απλό tap. Από την άλλη μεριά, η Cortana αποκτά τη δυνατότητα προβολής αποτελεσμάτων αναζήτησης σε ένα mini παράθυρο όταν δεν μπορεί να απαντήσει άμεσα σε κάτι.

Η Cortana θα μπορεί να δεχτεί φωνητικές εντολές για δομικές λειτουργίες του τύπου “κλείσε τον υπολογιστή”, ή “κλείδωσε τον υπολογιστή”. Ενδιαφέρουσα παραμένει η δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ ενός Android smartphone και ενός Windows 10 PC, καθώς με μια απλή εντολή θα μπορεί ο κάτοχος ενός Android να ανοίξει μία ιστοσελίδα απευθείας στον Edge στον υπολογιστή του.

Βελτιωμένη είναι η διαδικασία login, όπου ελαχιστοποιούνται οι περιπτώσεις κατά τις οποίες είναι απαραίτητη η εκ νέου είσοδος, ειδικά στην εφαρμογή updates του λειτουργικού. Όπως δηλώνει και το όνομά του, το πακέτο αναβάθμισης των Windows 10 θα είναι διαθέσιμο αρχής γενομένης από το φθινόπωρο σε όλους τους κατόχους υπολογιστών με το λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ