Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Έτσι θα σπάσετε κωδικούς WiFi - Οδηγός με Video

Ποιος είπε ότι για να σπάσεις έναν κωδικό WiFi πρέπει να είσαι hacker ή nerd; Εδώ και 3 χρόνια όποιος έχει κινητό Android μπορεί να ανακτήσει κωδικούς WiFi από χιλιάδες router εύκολα, χωρίς γνώσεις προγραμματισμού.
Αν δεν έχετε ιδέα πώς να το κάνετε, σας ετοιμάσαμε ένα video που, μέσα σε 2 λεπτά και με λίγη τύχη, θα έχετε καταφέρει να αποκτήσετε πρόσβαση σε αρκετά WiFi routers και να ανακτήσετε κωδικούς.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και οποιοσδήποτε μπορεί να χειριστεί ένα Android κινητό, θα μπορεί να βρει κωδικούς από WiFi με τον παραπάνω τρόπο. Όλα τα βήματα για το σπάσιμο κωδικών WiFi περιγράφονται πιο συνοπτικά και στο video που έχουμε ετοιμάσει. Ας τα περιγράψω και γραπτώς όμως, για να έχετε καλύτερη εικόνα.

Ανοίγουμε το Play Store στο Android κινητό μας.Βρίσκουμε την εφαρμογή Greek WPA Finder.Πατάμε εγκατάσταση.Ανοίγουμε την εφαρμογή και βλέπουμε τα WiFi που έχει εντοπίσει με την πράσινη τελεία.Επιλέγουμε ένα από τα δίκτυα Possible Vulnerable.Πατάμε auto connect.Αν δεν τα κατάφερε να συνδεθεί, μπορούμε να δοκιμάσουμε να κάνουμε κλικ πάνω στο κωδικό.Στη συνέχεια θα κάνει Copy τον κωδικό, ώστε να δοκιμάσουμε χειροκίνητα.Paste, δηλαδή επικόλληση, μπορούμε να κάνουμε πατώντας παρατεταμένα πάνω στο σημείο της οθόνης που θέλουμε να μπει ο κωδικός, χωρίς να χρειαστεί να τον γράψουμε χειροκίνητα.Τέλος, μόλις «σπάσαμε» το πρώτο κωδικό WiFi!

Αν δεν καταφέρατε να βρείτε κάποιο WiFi για σπάσιμο, βγείτε μια βόλτα σε κατοικημένη περιοχή και σίγουρα θα βρείτε κάποιο WiFi δίκτυο για να κάνετε τις δοκιμές σας! Όλη η διαδικασία γίνεται με το γνωστό Greek WPA Finder.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ