Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Ατελείωτο γλέντι στο Twitter για τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη

«Ο Τσίπρας κ ο Παππάς κατάλαβαν τι τους έλεγε ο Γιάνης για τα IOU η νόμιζαν ότι μαζεύτηκαν στο σπίτι για να παίξουν monopoly?» Αυτά και... άλλα πολλά στο Twitter μετά τις αποκαλύψεις για το βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη

Φωτιά έχει πάρει το Twitter μετά το δημοσίευμα του πρώτου θέματος για το περιεχόμενο του βιβλίου του Γιάνη Βαρουφάκη «Adults in the room». Όσα αναφέρονται για το σχέδιο εξόδου από την ευρωζώνη και τα ηχογραφημένα και άλλα πειστήρια που έχει στην κατοχή του ο πρώην υπουργός έχουν δώσει τροφή για εκατοντάδες καυστικά σχόλια στους χρήστες του διαδικτύου. Σχόλια τα οποία στρέφονται σε βάρος του πρωθυπουργού και των συνεργατών του, των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του ίδιου του πρώην υπουργού οικονομικών.

Ακολουθούν μερικά ενδεικτικά μηνύματα που ανάρτησαν οι χρήστες του Twitter

-Σε λιγο στο Μαξιμου θα μιλανε μονο με νοηματα...

-Τι κανεις Γιανη; -Σας γράφω



- Ηχογραφησα τον Τσακαλωτο και τωρα ψαχνω 12 μεταφραστες για να κανουμε απομαγνητοφωνηση

- Θα κυκλοφορισω cd με τα καλυτερα ροχαλητα του Φιλη



- μόνο τα χάπατα δεν είχε ενημερώσει τελικά για τα σχέδια του ο Γιάνης, καλά, αυτός δε λύσσαγε πως οι πολίτες πρέπει να τα μαθαίνουν ΟΛΑ;

-Μην ξεχνάνε οι Συριζαίοι της κυβερνήσεως πως ο Γιάνης ως γνωστό ηχογραφούσε... το γράφω για να μην εκτεθούν... ξέρουν αυτοί!!!



- Ο Γιάννης Τσιρώνης είναι Έλληνας χημικός και πολιτικός οικολόγος. Ο Γιανης παρουσίασε τα IOU και ο οικολόγος τα βρήκε κινηματικά πανέξυπνα!

-Ο Γιάνης πρότεινε παράλληλο σύστημα πληρωμών, ο Αλέξης παράλληλο πρόγραμμα κι ο Πάνος ένα παράλληλο σύμπαν όπου η Ελλάδα θα ήταν υπερδύναμη.

- Καλοπερνάτε δίπλα στην πισίνα κύριε Αλέκο. Μπράβο σας! Είναι κι ο αγαπημένος μου Γιάνης εκεί;



-Ο Γιάνης αν είχε χιούμορ,έπρεπε να εκδώσει το βιβλιο πρωταπριλιά.Περίμενε μάλλον να παραγραφεί το αδίκημα. Πάντως και για παραλία,καλή φάση!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ