Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Ποιοι παίκτες του Survivor έχουν τους περισσότερους followers στο Instagram (πάντως δεν είναι στην πρώτη τετράδα ο Ντάνος)

Παρόλο που το Survivor έχει τελειώσει, οι παίκτες του συνεχίζουν να απασχολούν. Και ίσως πιο πολύ απ’ όλους ο νικητής του παιχνιδιού, ο σκιαθίτης  Γιώργος Αγγελόπουλος..

Κάθε φορά που ανεβάζει ποστ, όλοι σταματούν απότομα το scroll down. Tα media για να προλάβουν την είδηση και οι γυναίκες για να χαζέψουν το βλέμμα, το χαμόγελο, τη φωνή του.

Όλοι θέλουν λίγο από τον Γιώργο Αγγελόπουλο γιατί είναι ο νικητής του τηλεοπτικού παιχνιδιού επιβίωσης που, επί μήνες, καθήλωσε εκατομμύρια Έλληνες μπροστά από τις τηλεοράσεις τους και ίσως ο πιο αγαπητός απ’ όλους τους συμμετέχοντες του ριάλιτι.

Ή μήπως όχι; Βλέπετε παρόλο που έχει φανατικό κοινό, δεν είναι και αυτός με τους περισσότερους followers στο Instagram. Κι ας έχει περισσότερους από 246.000 ανθρώπους να τον ακουλουθούν.

Ένα απλό τσεκ και πέρασμα από τους λογαριασμούς των πρώην παικτών αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι υπάρχουν αρκετοί με αρκετές χιλιάδες περισσότερους από εκείνον.

Για την ακρίβεια, ο συμμετέχων που βρίσκεται στην πρώτη θέση σε αριθμό followers είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου με περισσότερους από 302.000.

Ίσως να περιμένετε να ακούσετε το όνομα Ντάνος στη δεύτερη θέση, αλλά ούτε αυτή κατέχει, αφού μετά ακολουθεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος με 271.000 ακόλουθους!

Τον Βασάλο τον διαδέχεται η Λάουρα Νάργες με 264.000 followers.

Aκολουθεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην οποία έχουν πατήσει like περισσότεροι από 250.000 followers.

Στην πέμπτη θέση (!) πια, συναντάμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Βέβαια, για να είμαστε εντελώς αντικειμενικοί πρέπει να συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι πρόσωπα όπως η Παπαδοπούλου, η Νάργες και η Βαλαβάνη είχαν ήδη κοινό στο Instagram και πριν την είσοδο τους στο παιχνίδι. Ίσως ο Κωνσταντίνος Βασάλος να είναι αυτός που έκανε την έκπληξη!

Μπορεί ο Αγγελόπουλος να κέρδισε το μεγάλο έπαθλο, αλλά στις καρδιές του κόσμου και βασικά του Instagram, ο Βασάλος παραμένει πρώτος. Προς το παρόν τουλάχιστον!

Πηγή: bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ