Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Προχωρημένες συζητήσεις Star και ΣΚΑΪ

Έντονο παρασκήνιο και πολλές συζητήσεις και µάλιστα σε υψηλότατο επίπεδο, για συνεργασία του Star µε τον ΣΚΑΪ κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Είναι σε εξέλιξη οι επαφές για τη συνεργασία των δύο καναλιών, που, όπως έγραψε το «Secret», εφόσον καταλήξουν, θα ξεκινήσουν µε τη χρήση εγκαταστάσεων του Star στην Κάτω Κηφισιά από τον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, αφορά τεχνική συνεργασία στον τρίτο όροφο του κτιρίου µε στόχο τα δύο κανάλια να αποκτήσουν κοινό Master (υποδοχή και διαχείριση υλικού). Επίσης, κοινή χρήση των AVID, που είναι τελευταίας τεχνολογίας και µέσω των οποίων γίνεται η προετοιµασία των θεµάτων, αλλά και κοινό λογισµικό.

Όλα αυτά που έχουν να κάνουν µε το τεχνικό κοµµάτι σχεδιάζεται να έχουν ολοκληρωθεί και να βρίσκονται κανονικά σε λειτουργία το φθινόπωρο, εφόσον -πάντα οι δύο πλευρές καταλήξουν σε συµφωνία.

Στη συνέχεια, θα µπορούσε να συζητηθεί µια ευρύτερη συνεργασία. Είναι, άλλωστε, χαρακτηριστικό πως η συζήτηση προχώρησε και στο στάδιο του προγράµµατος, µε θέµα τα reality. Το Star ήταν εκείνο που είχε προσεγγίσει τον Τούρκο παραγωγό Ατσούν Ιλιτζαλί, αλλά η συνεργασία «ναυάγησε» .
Ο ΑΝΤ1 δεν θέλησε να αποκτήσει το «Survivor», µε αποτέλεσµα να καταλήξει στον ΣΚΑΪ, ο οποίος ρίσκαρε και κέρδισε.

Πέτυχε, µάλιστα, να ανανεώσει τη συνεργασία του µε την Acun Medya για άλλα δύο έτη. Τώρα, αυτό που φαίνεται να αποτελεί αντικείµενο συζήτησης είναι να µετακοµίσει το «Survivor» από τον ΣΚΑΪ στο Star και να υπάρξει µια τριµερής συνεργασία µεταξύ του Τούρκου παραγωγού και των δύο τηλεοπτικών σταθµών.

Το Star θα επενδύει στα reality, ο ΣΚΑΪ στην ενηµέρωση.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο Star σκέφτονται πως, εφόσον τελεσφορήσει αυτή η συνεργασία, τότε ένα επόµενο βήµα θα µπορούσε να είναι η διεύρυνση αυτής της συνεργασίας και µε το Mega, όταν ξεκινήσει η επαναλειτουργία του µε κανονικούς ρυθµούς και µε πλήρες ενηµερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραµµα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ