Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Τι λέει η Nova για το αδιέξοδο με τη Super League

Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε και το Δ.Σ. της Super League που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, με το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ελληνικού πρωταθλήματος να παραμένει άλυτο.

Παράλληλα, υπήρξε "διαρροή" ότι υπάρχει διαφωνία μεταξύ της NOVA και της ΕΡΤ. Οι άνθρωποι του συνδρομητικού καναλιού υποστηρίζουν ότι δεν μπορεί να υπάρξει διαφωνία ΝOVA - ΕΡΤ, καθώς η NOVA διαπραγματεύεται με τη Super League, ενώ σχολιάζοντας τις σημερινές εξελίξεις του Δ.Σ. της Superleague ξεκαθάριζαν ότι η συνδρομητική πλατφόρμα παραμένει ο μεγαλύτερος και πλέον σταθερός υποστηρικτής και χρηματοδότης του Ελληνικού Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Τόνιζαν, μάλιστα, ότι έκαναν δύο προτάσεις στη Superleague.

-Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το τελευταίο διάστημα υπήρξαν πολλαπλές επαφές της πολιτικής ηγεσίας και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Λίγκας για τα θέματα της Super League.

-Αρχικά η "NOVA" έχει κάνει συνολική πρόταση - μέσω των 4 «μεγάλων» BIG4 - στην Super League σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των 15 από τις 16 ΠΑΕ για την αγωνιστική σεζόν 2017-2018, (ο ΠΑΟΚ, ως γνωστόν, είναι ήδη εκτός της κεντρικής διαχείρισης).

-Μέρος της πρότασης είναι η παραίτηση της Nova από οποιαδήποτε οικονομικό αντάλλαγμα προερχόμενο από κανάλι ελεύθερης εμβέλειας από ένα πακέτο 30 αγώνων της Super League αξίας 3,5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, τα έσοδα που θα υπάρξουν από αυτό το πακέτο αγώνων, θα τα διαχειριστεί η Super League κατά 100%, χωρίς η Nova να έχει καμία απαίτηση. Εναλλακτικά η Nova προτείνει να αποδεσμεύσει τα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων των δύο νεοφώτιστων ΠΑΕ της Super League, χωρίς να έχει ξανά, καμία οικονομική απαίτηση από την πλευρά της σε οποιοδήποτε τίμημα καταφέρουν να αποτιμηθούν τα δικαιώματα αυτά από κανάλι ελεύθερης εμβέλειας.

-Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, εν μέσω της τρομακτικής οικονομικής κρίσης που πλήττει την χώρα μας, πρέπει να είναι η στήριξη των εθνικών επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ