Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Τα ονόματα που βρίσκονται κοντά για να συμμετάσχουν στο «Nomads»

Επί ποδός βρίσκονται οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 προκειμένου να καταλήξουν στα ονόματα που θα συμμετέχουν στο ριάλιτι επιβίωσης «Nomads».

Το κανάλι ετοιμάζεται για την μεγάλη αντεπίθεση στο Survivor και έτσι έχει ξεκινήσει την διαδικασία για τους παίκτες που θα συμμετάσχουν.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» τα ονόματα που είναι πολύ κοντά στο να υπογράψουν για την συμμετοχή τους προέρχονται από τον χώρο κυρίως της τηλεόρασης αλλά και του μόντελινγκ.

Το μεγάλο ενδιαφέρον εστιάζεται στο κομμάτι των διάσημων. Στην περίπτωση αυτή ακούγονται πολλά ονόματα όπως εκείνο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μιας και έχει λήξει το συμβόλαιο της με τον Alpha και από τη στιγμή που όπως λέγεται δεν έχει άλλη πρόταση μέχρι στιγμής.

Πολύ κοντά σε συμφωνία φαίνεται πως είναι και ο Μιχάλης Ζαμπίδης ενώ την ίδια ώρα έχουν ακουστεί τα ονόματα των Δημήτρη Αλεξάνδρου και Γιώργου Μανίκα. Ιδιαίτερη αναμένεται να είναι η συμμετοχή του γνωστού σεφ Διονύση Αλέρτα.

Οι υπεύθυνοι όμως  θέλουν να βάλουν στο ριάλιτι και έναν απρόβλεπτο χαρακτήρα και για τον ρόλο αυτό φαίνεται πως έχουν υπόψη τους τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Την ίδια ώρα ένα ακόμη όνομα που έχει ακουστεί είναι εκείνο της Μάγκυς Χαραλαμπίδου και της Άρτεμις Αστεριάδη, της Έλενας Γαλύφα καθώς και της Ευαγγελίας Τσιορλίδα. Και οι τρεις τους φαίνεται πως δεν έχουν ακόμη υπογράψει με το κανάλι καθώς οι ιθύνοντες επιθυμούν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για τις συμμετοχές των διασήμων.

Στη δεύτερη ομάδα των ημι- διασήμων στην οποία θα ανήκουν λιγότερο γνωστοί παίκτες έχουν ακουστεί τα ονόματα της Γωγώς Γαρυφάλλου, του Πρόδρομου, του Ηλία Βαλάση καθώς και της Άσπας Τσίνα.

Η τρίτη ομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση του κάστινγκ η οποία αναμένεται να κρατήσει μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Παρουσιαστής θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος  και θα παραμείνει στις Φιλιππίνες περίπου τρεισήμισι μήνες όσο δηλαδή θα διαρκέσει και το παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ