Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Ακου MP3 με ένα 5ευρω!

Ξεκίνα σήμερα να ακούς mp3 στο αυτοκίνητο, ακόμα κι αν έχεις «αρχαίο» ηχοσύστημα.


Με ένα μικρό gadget, αποκτάς θύρα USB!

Έχεις μετατρέψει όλη σου τη μουσική σε mp3 αλλά δε μπορείς να την ακούσεις στο αυτοκίνητο; Όχι πια! Συνδέοντας ένα πολύ μικρό gadget σε χρόνο 0, μετατρέπεις το cd player σου ή ακόμα και το κασετόφωνο σε mp3 player. Τέρμα οι κουραστικές κασέτες και τα ογκώδη CD.


Το συνδέεις σε δευτερόλεπτα και είναι έτοιμο!

Δεν χρειάζονται περίπλοκες διαδικασίες ούτε καμία εξοικείωση με τα ηχοσυστήματα αυτοκινήτου. Η μέθοδος είναι απλή και γρήγορη: το «κουμπώνεις» στην υποδοχή του αναπτήρα, βρίσκεις σε ποια συχνότητα επικοινωνεί με το  ράδιο (μόνο την πρώτη φορά που θα το χρησιμοποιήσεις) και είσαι έτοιμος!


Λειτουργεί ασύρματα!

Το εγκαθιστάς και ξεχνάς ότι υπάρχει! Η σύνδεση είναι ασύρματη οπότε δε περιορίζονται οι κινήσεις σου, κάτι που θα επηρέαζε και την οδηγική σου ασφάλεια,  αλλά ούτε χαλάει η «εικόνα» του ταμπλό από καλώδια που κρέμονται.


Το κάνεις δικό σου με 5 ευρώ!

Δίνοντας μόνο 5 ευρώ αποκτάς την ίδια στιγμή τη δυνατότητα να μεταφέρεις όλη σου τη μουσική συλλογή από τον υπολογιστή ή το κινητό στο αυτοκίνητό σου εύκολα και γρήγορα, γλυτώνοντας τα πολύ περισσότερα χρήματα που θα χρειαζόσουν για να έχεις την ίδια ακριβώς δυνατότητα αλλάζοντας την «πηγή» του ηχοσυστήματος.

ΤΙP: Αντιγράφοντας όλα σου τα mp3 σε ένα «στικάκι» USB και αφήνοντας  το πάνω στο gadget μπορείς να καταργήσεις το μεταξύ τους «σύνδεσε – ξεσύνδεσε» και να έχεις πάντα έτοιμη την αναπαραγωγή της αγαπημένης σου μουσικής με το πάτημα ενός κουμπιού.


Μας κοινοποιήθηκε από το autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ