Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Mεγάλο ενδιαφέρον από ομάδες για το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό»

Το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» είναι ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου στη Βόρεια Ελλάδα και θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2017, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, με την οργανωτική ευθύνη του συλλόγου ΕΡΜΗΣ 1877, σε συνεργασία με τη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης και τη σημαντική συνδρομή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς και πολλών επώνυμων και ανώνυμων χορηγών.

Εκτός από την ατομική συμμετοχή υπάρχει και η ομαδική και οι εταιρείες, οι φορείς, οι σύλλογοι ή τα σχολεία που θα συμμετάσχουν, θα συνεισφέρουν σε μεγάλο βαθμό στους συλλόγους “Φίλοι του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο” , “Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης” και παράλληλα, θα προβάλλουν την ομάδα τους, σε καθεστώς ευγενούς άμιλλας.

Ηδη, παρότι μεσολαβούν 2,5 μήνες για τη διεξαγωγή του 4ου «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό», έχουν δηλώσει συμμετοχή πέντε εταιρείες που είναι οι
TEXNOMAT AE
ΚΕΡΑΜΟΥΡΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ
ΕΛΓΕΚΑ
ARIVIA ABEE
ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ

Συμμετοχή αναμένεται να δηλώσουν και όλοι οι φορείς και οι υποστηρικτές του αγώνα, προκειμένου να συνεισφέρουν στην πράξη, στον ιερό σκοπό του «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό». Για τη δημιουργία ομάδας απαιτούνται τουλάχιστον 15 άτομα με τη συμμετοχή να είναι 8 ευρώ το άτομο.

Το κάθε σχολείο μπορεί να δημιουργήσει μία σχολική ομάδα δημοτικού και μία ομάδα γυμνασίου-λυκείου με απαραίτητη προϋπόθεση η κάθε ομάδα να απαρτίζεται από τουλάχιστον 50 άτομα, με 5 ευρώ το άτομο.

Εγγραφές των ομάδων υποστήριξης γίνονται δεκτές έως 21 Ιουλίου 2017 και από 21 Αυγούστου έως 9 Σεπτεμβρίου 2017, με αποστολή αιτήματος από προκαθορισμένο εκπρόσωπο κάθε ομάδας στην ηλεκτρονική διεύθυνση mary@trexe.gr, υπόψιν Μαίρης Τσιγκοπούλου (τηλ. 694 518 6470).

Συνεχίζονται και οι ατομικές εγγραφές

Το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» είναι αγώνας κοινωνικού χαρακτήρα αφιερωμένος στα παιδιά και ο βασικός του σκοπός είναι η συγκέντρωση χρημάτων μέσα από την καταγραφή χιλιομέτρων των συμμετεχόντων. Οι εγγραφές άνοιξαν στην ηλεκτρονική σελίδα trexe.gr και nofinishrun.orgγια τον αγώνα που αρχίζει την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου στις 18:00 και τελειώνει το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 20:00.

Οι πρώτοι 500 που θα κάνουν την εγγραφή τους από σήμερα μέχρι τις 21 Ιουλίου στα γραφεία του Ερμή 1877 στο Καυτανζόγλειο, θα πληρώσουν μόνο 3 ευρώ για να τρέξουν στον αγώνα των 50 ωρών! Είναι η χαμηλότερη τιμή για δρομικό αγώνα στην Ελλάδα και δίνει την ευκαιρία στον κάθε δρομέα, να περπατήσει ή να τρέξει ότι ώρα θέλει, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλει, για όσες φορές θέλει, μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1000μ. στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.

Τα παιδιά έως 6 ετών συμμετέχουν δωρεάν, ενώ τα παιδιά από 7 έως και 12 ετών πληρώνουν 2 ευρώ.

Αγώνας 24 ωρών

Παράλληλα με τον αγώνα των 50 ωρών, γίνεται και η διεξαγωγή του επίσημου αγώνα των 24 ωρών με αγωνιστικό χαρακτήρα. Ως ημέρα έναρξης του 24ωρου αγώνα έχει οριστεί η Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 7μμ, με ημέρα λήξης το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 7μμ.

Δικαίωμα συμμετοχής στο 24ωρο έχουν μόνο όσοι συμπλήρωσαν κατά την έναρξη του αγώνα το 18ο έτος ηλικίας και έγκυρες συμμετοχές θα θεωρηθούν μόνο όσες βεβαιωθούν και εξοφληθούν έως το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017.

Το κόστος ατομικής συμμετοχής στον αγώνα των 24 ωρών, ο οποίος είναι ανεξάρτητος από το 50ωρο, είναι δώδεκα (12) ευρώ και θα υπάρξει γενική κατάταξη ανδρών και γυναικών με νικητές, έπαθλα για τους πρώτους, μετάλλια και τεχνικά μπλουζάκια για όλους, καθώς και επιπλέον παροχές από το 50ωρο.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: trexe.gr και nofinishrun.org καθώς και στο facebook: www.facebook.com/NoFinishRun

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ