Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΧΑΝΘ και LIDL υπέρ Αρωγής Θεσσαλονίκης

Την Δευτέρα 3 Ιουνίου η Αρωγή Θεσσαλονίκης παρέλαβε 43 δέματα αγάπης από την Τράπεζα Τροφίμων της Χ.Α.Ν.Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη της LIDL HELLAS & SIA OE, τα οποία θα διατεθούν άμεσα σε άπορες οικογένειες που στηρίζει η ομάδα μας.
Ευχαριστούμε την Χ.Α.Ν.Θ. η οποία δείχνει διαρκώς ότι αντιλαμβάνεται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο και στέκεται στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την Διευθύντρια του τομέα της Χ.Α.Ν.Θ. Εθελοντισμός και Κοινωνική προσφορά κ. Αρίστη Τζώνη για την άψογη συνεργασία.

Ακολουθεί η λίστα των ειδών που παραλάβαμε:
43 ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ ΚΟΥΤΙ 410 g
43 ΖΑΧΑΡΗ
43 ΡΥΖΙ ΚΙΤΡΙΝΟ
43 ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ 500 g
43 ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1 λιτ
43 ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΕΤΡΙΑ 1kg
43 ΦΑΚΕΣ 500g
43 ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ -12ΑΔΑ-
43 ΣΑΜΠΟΥΑΝ fruity 300ml
43 ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 1 lit
43 ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ml
43 ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΤΙΜΠΕΡ 225 g



Η ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι μία ομάδα εθελοντών πολιτών που σκοπό έχει να συνδράμει πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα αυτήν τη δύσκολη χρονική περίοδο, τα οποία δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μόνοι τους.
Αυτοί οι πολίτες πρέπει να νιώσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη άλλων πολιτών για να μπορέσουν να σταθούν και πάλι στα πόδια τους.
Δραστηριοποιούμαστε στη Θεσσαλονίκη από τον Μάιο του 2012 και ήδη η ομάδα μας μεγάλωσε πολύ.
Έχουμε εθελοντές πολίτες που μας βοηθάνε σε αυτή μας την προσπάθεια, αλλά και πολλούς που συνδράμουν σε τρόφιμα, χαρτικά, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής και είδη πρώτης ανάγκης, ωστε να καταφέρουμε να παραδίδουμελοκληρωμένα πακέτα στις οικογένειες που έχουμε αναλάβει και συνεχώς αναλαμβάνουμε.

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, αλλά ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ, ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια στις μεταξύ μας σχέσεις.

Δυστυχώς το πρόβλημα επιβίωσης των συμπολιτών μας διογκώνεται συνεχώς.
Έτσι βρισκόμαστε αυτήν τη σελίδα ώστε να παρακολουθείτε τις δράσεις μας, να μας γνωρίσετε καλύτερα και όσοι επιθυμείτε να συμβάλετε σε αυτήν την προσπάθειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ