Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Η απίθανη πρώτη φωτογραφία της Μπιγιονσέ με τα δίδυμα έριξε το instagram

Αυτή τη φωτογραφία την περίμεναν εναγωνίως οι φαν της Μπιγιονσέ σε όλο τον κόσμο. Και όλοι ξέραμε ότι δεν θα ήταν μια απλή φωτογραφία αλλά υπερπαραγωγή. Πριν από δύο ώρες η διάσημη αμερικανίδα τραγουδίστρια έδωσε στη δημοσιότητα πρώτες φωτογραφίες των διδύμων που έφερε στη ζωή πριν από ένα μήνα.

Η σταρ της ποπ σηματοδότησε τη συμπλήρωση ενός μήνα από τη γέννηση των παιδιών της, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού αναρτώντας την πρώτη φωτογραφία τους στο Instagram. Επιβεβαίωσε επίσης τα ονόματά τους, Σερ και Ρούμι Κάρτερ.


«Ο Σερ Κάρτερ και η Ρούμι συμπληρώνουν ένα μήνα ζωής», έγραψε στην ανάρτησή της με την παρακάτω φωτογραφία η οποία σαρώνει στα likes (3 εκ. τις πρώτες δύο ώρες).



Ο πατέρας της 35χρονης τραγουδίστριας είχε αναφέρει σε μήνυμα του στο Twitter στις 18 Ιουνίου ότι η κόρη του "είναι τώρα αδελφή διδύμων", επιβεβαιώνοντας έτσι την είδηση που άρχισε να κυκλοφορεί από τους θαυμαστές της τραγουδίστριας, οι οποίοι είδαν τη Μπιγιονσέ στις 14 Ιουνίου να φεύγει εσπευσμένα από την έπαυλή της για το τοπικό μαιευτήριο.

Θυμίζουμε ότι η τραγουδίστρια του "Lemonade", μια από τις πιο ισχυρότερες γυναίκες στη μουσική βιομηχανία, είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της στον λογαριασμό της στο Instagram τον Φεβρουάριο, μαζί με μια αντίστοιχη φωτογραφία της στην οποία φορά εσώρουχα και κρατά τρυφερά την ήδη φουσκωμένη κοιλιά της.



Η ανακοίνωση είχε περισσότερα από 8 εκατομμύρια likes τις πρώτες 24 ώρες.

Το πρώτο παιδί της Μπιγιονσέ και του ράπερ Τζέι-Ζ, η Μπλου 'Αιβι, γεννήθηκε το 2012.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ