Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Όταν μπορούσες να κάνεις μεταγραφή τον Ντάνο στην ομάδα σου-«Ξέθαψαν» την καρτέλα του από το Football Manager

Το ότι ο νικητής του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος υπήρξε ένα τίμιο αριστερό μπακ κολλώντας ένσημα σε νταμάρι της Καισαριανής με φανέλα Εθνικού Αστέρα, αλλά και στο Βόλο με τη φανέλα του Ολυμπιακού και τη Ρόδο είναι γνωστό.

Ωστόσο τα χαρακτηριστικά περί τεχνικής του κατάρτισης και ικανοτήτων είναι φτωχά, πέραν από λίγα καλά λόγια προπονητών του βετεράνου πλέον ποδοσφαιριστή.

Όμως λογαριάζαμε χωρίς τα λαγωνικά του Football Manager, του παιχνιδιού με πιστούς υποστηρικτές στον κόσμο και φυσικά στη χώρα μας.

Ένας εξ αυτών ανέσυρε κυριολεκτικά από το χρονοντούλαπο της ιστορίας και συγκεκριμένα από την έκδοση του παιχνιδιού του 2008, όταν και ο Ντάνος από τη Σκιάθο φορούσε τη φανέλα του Εθνικού Αστέρα και έβγαζε το ψωμί του στα «χωράφια» της Β’ Εθνικής.



Με σωστά τα στοιχεία γέννησης και το ύψος του(τα κιλά προφανώς άλλαξαν ειδικά μετά τη λιμοκτονία στον Άγιο Δομήνικο), ο 25χρονος τότε Ντάνος έβγαζε τα προς το ζειν με 190 ευρώ την εβδομάδα, που σημαίνει ότι η επιλογή του Survivor ήταν ιδανική αφού αγωνιζόμενους στους στίβους μάχης των παραλιών της Πούντα Κάνα «τσέπωνε» εβδομαδιαία υπερδιπλάσιο ποσό, ύψους 550 ευρώ, πήρε και αμάξι και ολοκλήρωσε το «κόλπο γκρόσο» παίρνοντας και το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Μάλλον έβγαλε σε λίγους μήνες όσα δεν έβγαλε σε όλη την καριέρα του…

Πάμε τώρα στα «τεκνικαλ σκιλς» που δεν αντιστοιχούν σε αυτά που επέδειξε στο Survivor. Μιας και μιλάμε για Β’ Εθνική δεν περιμέναμε να δούμε ποσοστά Ρομπέρτο Κάρλος, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να έχει ως θετικά την ταχύτητα και την επιτάχυνση του, κάτι που είδαμε και στο παιχνίδι, αλλά μέχρι εκεί.

Η τεχνική του κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα, ενώ δεν τον λες και ογκόλιθο για την αριστερή πλευρά της άμυνας. Τέλος χαμηλές είναι οι πτήσεις στην ομαδικότητα του, με 13/20, με το κορυφαίο παιχνίδι ποδοσφαιρικής στρατηγικής να επιβεβαιώνει τη δεύτερη τη τάξει Yoga Instructor της χώρας Σόφη Πασχάλη (δεν φτάνει Ελένη Πετρουλάκη), που άφησε αιχμές για τον νικητή του Survivor ότι έχει ηγετικές τάσεις και βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.


Μας κοινοποιήθηκε από το thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ