Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Πάτρα: Σοκάρει η κακοποίηση της από τον άντρα της ... Ανέβασε φωτογραφίες στο facebook

Μία νεαρή γυναίκα από την Πάτρα ξεσπά. Και προκειμένου να ξεφύγει από τον βασανιστή της, τον άνδρα που υποτίθεται πως την «αγαπά» μια και έχει σχέση μαζί του 1,5 χρόνο αναρτά μία φωτογραφία στο facebook. Και δεν ντρέπεται. Δεν φοβάται. Γιατί πλέον δεν μπορείς να με αγγίξεις πια.

"Ουτε καν» γράφει. Τα μηνύματα και τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν. Εκείνη προτίμησε να μην απαντά. Δεν είχε κανένα νόημα. Ξέσπασε, δημοσιοποίησε το πρόβλημά της. Ξεπέρασε τον εαυτό της. Πολλές οι γυναίκες που κακοποιούνται από τον σύντροφο ή τον άνδρα τους, ελάχιστες μπορούν να κάνουν αυτό που έκανε εκείνη!

«Κακοποίηση υπήρξε επί 8 μήνες. Τον περασμένο Ιανουάριο δούλευα στο μαγαζί με με δύο σπασμένα πλευρά. Ποτέ δεν πήγα στο Νοσοκομείο γιατί είχα εγκλωβιστεί και πίστευα πως… αυτή θα ήταν η τελευταία φορά»!

Πολλές φορές ακόμη και η γειτονιά πληροφορείτο από τις φωνές και τα χτυπήματα το τι συνέβαινε στο σπίτι του ζευγαριού. Είχε κληθεί και η Αστυνομία. Γείτονες την είχαν καλέσει, φοβούμενοι πως η νεαρή γυναίκα θα πάθει μεγάλο κακό!

Δράστης γνωστός Πατρινός, με έντονη δραστηριότητα στην πόλη. Ξεκίνησε σχέση μαζί του το 2015 και άρχισε ως σχέση μεγάλης αγάπης και από τις δύο πλευρές. Όπως λέει η ίδια «ουδέποτε υπήρξε λόγος για τους ξυλοδαρμούς. Μόνο αρρωστημένη ζήλεια. Εχω χιλιάδες μηνύματα που αποδεικνύουν πόσο αρρωστημένη ήταν η συμπεριφορά του. Πήρα την απόφαση να αναρτήσω στο facebook την φωτογραφία μου γιατί μόνο έτσι θα σταματούσε. Δυστυχώς πάντα τον συγχωρούσα και πάντα επέστρεφα. Ημουν εγκλωβισμένη. Προσπάθησε να με «δαμάσει». Αλλά μόνο που εγώ … είμαι εξωγήινη» μας λέει με πόνο ψυχής αλλά και οργή!

Δεν είναι λίγο αυτό που έκανε. Αλήθεια πόσες γυναίκες θα μπορούσαν να το κάνουν; Οντως λοιπόν. Είναι «εξωγήινη»!

Για αρκετούς μήνες έπεφτε θύμα του συντρόφου της. Την χτυπούσε στο πρόσωπο, τα πόδια, σε άλλα μέρη του σώματός της. Εμφανείς οι μελανιές και οι εκχυμώσεις. Στις φωτογραφίες έχουμε κρύψει στοιχεία που να προδίδουν τα χαρακτηριστικά της έστω και αν στο facebook δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει την περιπέτειά της ΕΠΩΝΥΜΑ και χωρίς να κρύψει κανένα χαρακτηριστικό της. Φρόντισε δε να μην εκθέσει το όνομα του πασίγνωστου πατρινού και από τον χώρο της διασκέδασης. Δεν έδωσε το παραμικρό στοιχείο για εκείνον και την οικογένειά του. Και αυτό την τιμά ακόμη περισσότερο.

Η φωτογραφία που ανάρτησε πριν μερικές ημέρες. Έχουμε κρύψει χαρακτηριστικά του προσώπου της
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ