Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Τρία προφίλ στο facebook είχε ο παπάς που έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε 14χρονο

Πραγματικό αναβρασμό έχει προκαλέσει στις τάξεις της Εκκλησίας η περίπτωση του 39χρονου παπά ο οποίος κατηγορείται πως όχι μόνο παρενοχλούσε ένα 14χρονο αγόρι αλλά το απειλούσε για να μην αποκαλύψει γυμνές φωτογραφίες!

Όπως αποδείχθηκε από τις αστυνομικές έρευνες, ο 39χρονος ιερέας, που συνελήφθη στο σπίτι του σε περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας, έστελνε στον ανήλικο, απρεπή μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου και γυμνές φωτογραφίες του σε διάφορες πόζες. Ο 39χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους έως ότου οριστεί τακτική δικάσιμος.

Το χρονικό της σύλληψης

Όπως προκύπτει και από τη δικογραφία, ο 39χρονος άρχισε επικοινωνία στις αρχές Ιουνίου με τον 14χρονο στις αρχές Ιουνίου, με μηνύματα θρησκευτικού χαρακτήρα.

Στην συνέχεια προκάλεσε τον 14χρονο ανήλικο στέλνοντας του μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου αλλά και φωτογραφίες μέσω των εφαρμογών Viber και Messenger.

Η συνομιλία όμως άλλαξε περιεχόμενο και μάλιστα απείλησε το παιδί ότι εάν πει κάτι, ο Θεός θα τον τιμωρήσει…

Ο 14χρονος, ενημέρωσε τους γονείς του, οι οποίοι απευθύνθηκαν στην Αστυνομία. Στη συνέχεια ενημερώθηκε το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και την περασμένη Κυριακή έγινε η σύλληψή του.

Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου εκείνος τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο και που του ορίστηκε τακτική δικάσιμος αφήνοντας τον ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

Η αστυνομία εξετάζει αν ο ιερέας έχει παρενοχλήσει και άλλα παιδιά.

Ποιος είναι ο 39χρονος ιερέας

Ο ιερέας, με σπουδές στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών, βρήκε το θύμα του μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης. Όπως έγινε γνωστό, διατηρεί τρία προφίλ στο Facebook. Στο ένα εξ αυτών ήταν ιδιαίτερα ενεργός, κάνοντας συχνά αναρτήσεις, ενώ στα άλλα δύο προφίλ είχε ελάχιστους φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ